Riktigt blöt face mist

Innehåller adlink

Jag och Daniel kan ju springa mellan varandras rum eftersom vi hade en sådan dörr man kunde öppna upp till hotellrummen och då så sprayade han sig i badrummet med denna och jag frågade om jag fick ta lite. Nu under dessa dagar har jag gått och sprayat med lite då och då för den här misten är så himla härligt!

Jag brukar gilla mists som har små lätta droppar så man blir lätt återfuktad, egentligen en motsats till vad denna är. Dock är det liksom inga stora droppar som den ger ifrån sig utan det blir ett bra… eh…sprut…hahaha! Det kommer mycket av produkten men själva appliceringen av den blir jämn och man blir liksom inte droppig i ansiktet efter den. Gud vad svårt att beskriva men man blir rejält återfuktad av den, doften är underbar och jag är så hooked vid Murads Face mist!

Förutom att den här face misten återfuktar så återställer den PH-balansen och ger en fin lyster till huden. Ska du spraya denna efter du lagt din makeup så rekommenderar jag att luta huvudet bakåt, spraya denna rakt ut i luften ovanför ditt ansikte så att dropparna faller ner i ansiktet lite försiktigt sådär. Med tanke på att det kommer ganska mycket när du sprutar med denna så inte din makeup blir fläckig eller så. 😉

Pris: 329kr >>HÄR<<

2 reaktioner på “Riktigt blöt face mist”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *