Resultatinriktad hudvård

Innehåller adlinks

Dermaceutic- Klick!

En produkt som följt med mig genom hela min ”skönhetsresa” är K-ceutic. När jag arbetade på skönhetssalongen i Östersund så började mina kinder att brinna under en hetsig decembermånad. Det var mitt under julhandeln när vi skulle paketera alla doftboxar som folk köpte till sina respektive och mitt smink bokstavligt talat rann av mina kinder… Min grymma chef gav mig då produkter från MD Formulations, deras Critical Careserie samt K-ceutic.

Några dagar senare hade det lugnat sig men sedan på en julmiddag när jag drack vin så kom det igen och detta är något som personer med rosacea ofta upplever, brinnande kinder av stress, stora temperaturskillnader, stark mat och alkohol bland annat. Jag har inte fått svart på vitt att jag har rosacea men jag har tendenser till det och eftersom jag inte vill att det ska bli värre så har K-ceutic alltid följt med mig. Och sedan undviker jag stark mat, alkohol har jag slutat med men stressen är min största bov men det blossar inte upp lika mycket som det gjorde förr.

K-ceutic har Dermaceutic tagit fram. Dermaceutic är utvecklat i Frankrike av biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla hudproblem som tecken på åldrande, hyperpigmentering och acne. Produkterna förbereder och reparerar huden samt förlänger även resultatet av estetiska behandlingar som peels, laser och fillers. Märket är ett av de första cosmeceuticalmärken att börja utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra och har sedan dess varit ledande inom cosmeceuticalindustrin. Cosmeceuticals är hudvård som gränsar till läkemedel och får endas säljas av hudläkare och diplomerade hudterapeuter.

Dermaceutic Foamer 15- Klick!

När jag går på ansiktsbehandling hos Skin Agency så använder dom Dermaceutic på mig och det fungerar jättebra och då bukar jag göra kemiska peels som hjälper till att rena huden, återställa ph-balansen och ge massa glow. Så när jag fick detta kit i goodiebagen från Luxe Event så blev jag superglad! Rengöringen är en skummande produkt som pirrar lite lätt på huden och det gör den för att den tränger ner i huden. Man kan säga att en vanlig rengöring ser till att öppna dina fönster medan denna och tex den från Jan Marini skapar korsdrag, dom går djupare ner och städar huden på djupet. Så denna fick följa med mig till Göteborg och nu använder jag den morgon och kväll, efter det åker K-ceutic på och sist använder jag serumet och cremen från Biotherm som återfuktar så himla bra.

Serum- Klick! // Creme- Klick!

Jag har alltid haft en bra hud och det är många som kommenterat det men jag har nog aldrig vart med om så många som ger mig komplimanger för den som idag. Den känns så himla ren, hudtonen och strukturen är så jämn och Biotherms produkter ser verkligen till att den är återfuktad och glowig.

Har ni problem med huden så skulle jag rekommendera er att boka in er på en behandling med Dermaceutic för det är resultatinriktad hudvård. Har ni inga problem men ändå vill ge er hud en lite extra boost går det självklart också bra. Men! Efter en behandling är huden rätt så känslig så det kanske inte är så jättesmart under sommaren, fast om man vill får man bara vara extra noga med solskyddet och K-ceutic har ju SPF50. 😉

13 reaktioner på “Resultatinriktad hudvård”

 • anonym skriver:

  Jag gillar Vichy. På apoteket i går köpte jag vichy serum kostat 400 men 70 procent rabatt. Vilket fynd.

  • Sussie skriver:

   Anonym, kolla Matsmart. Där säljs Isabella Löwengrips produkter till superrabatterat pris. Om du gillar hennes produkter så gör du ett riktigt klipp där!

   Själv har jag svårt för produkternas dofter men är lite sugen på att testa det jag inte redan provat. Över lag tyckte jag produkterna jag testat var ok.

  • Annica Englund skriver:

   Weii ett riktigt fynd!

 • Sara skriver:

  Har haft samma problem med blossande kinder men efter att ha läst din blogg började jag använda dermaceutic och är SÅ nöjd! Älskar nattcremen Light ceutic, och dagcremen Hyal ceutic som får ens hy att se så fyllig och frisk ut!

 • Diana skriver:

  har du bytt ut jan marini?

  • Annica Englund skriver:

   Jag har kvar rengöringen ibland men ja det mesta är nu utbytt till biotherm och dermaceutic.

 • Johanna skriver:

  K ceutic är en dagkräm så tror du får bättre resultat att använda den efter serum och krämen 🙂

  • Annica Englund skriver:

   Jag lägger den närmast huden och sedan väntar jag lite med att lägga det andra för att den ska få lugna 🙂

 • Conny skriver:

  ”…problem med blossande kinder…” Generar det?

 • Spännande att läsa om sånna produkter. Jag är helt frälst av Dermalogica, har aldrig fått så bra resultat av något annat märke och nu för tiden är jag så nöjd med min hy att jag nästan aldrig sminkar mig. Vilket är stor skillnad mot tidigare när jag har haft problem med både acne och pormaskar.

 • Erika skriver:

  Hej 🙂 hittade till din blogg när jag googlade på Dermaceutic bl.a och vilken fantastisk hy du har! Wow! Ser även att du har använt Jan Marini tidigare, hur skulle du säga Dermaceutic står sig mot JM? jag har haft JM och älskat det, bästa märket jag provat i i både känsla och resultat men tyvärr för dyrt i längden. Kan inte lägga 950 kr på en kräm varje gång när dessutom all steg är dyra. Är dermaceutic lika bra tycker du? Är du mer nöjd med detta märket? Supersnällr om du vill svara 🙂 tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.