Rejält pass för rumpa och ben!

Imorse när jag vaknade i min säng var den första tanken såhär oskön var inte min säng när jag provade ut den för några veckor, när jag ställde mig upp så insåg jag att problemet var inte sängen utan det var en ruggig träningsvärk. Satan i gatan vad mina benmuskler och rumpan är efter gårdagen. Vet ni vad detta innebär? Att jag kommer at ha ännu ondare imorgon… :O Så för er som är sugna på att få riktigt ont i underkroppen, här kommer passet:

Uppvärmning:
5 min rodd
Rörlighet med stång inför squats
20 st squats med 20kg stång

Pass:
10×4 Squats 45kg
5×4 Front Squats 40kg
5×3 per ben Raka marklyft med ett ben, 20kg
15×3 Thrusters med 20kg stång
15×3 per ben Kickbacks i maskin 30kg
Dropset i Hip abduction machine, 55kg, 45kg, 35kg och 25kg
Tabata på löpband

Varvade ner 5min med en lätt promenad på löpbandet för att få ur slagget ur kroppen.

7 reaktioner på “Rejält pass för rumpa och ben!”

 • Annika skriver:

  Har ingen aning om vad hälften av uttrycken innebär, men heja, bra kört! Jag går på body pump en gång i veckan och är svagare än ett barn så min stång har inte många kilo på sig. Ska se till öka trycket lite på de övningar som är för ben och rumpa.

  • Annica Englund skriver:

   Man får använda sig av google. Det är så svårt att fota sig själv när man tränar… Bodypump går ju mer ut på att bli uthållig än stark 😉

 • Anonym skriver:

  Läste att vissa av kläder kravlar sig i midjan, och är inte riktigt bra!

  • Annica Englund skriver:

   Ja vi håller på att kolla på det för jag själv tycker det om shortsen. I övrigt så tycker jag plaggen sitter jättebra!

 • anonym skriver:

  Den upplysningen togs bort.

 • Sofie skriver:

  Nu är jag en typisk nyfiken en, men e du från Finland? Tänkte bara ” finlandssvenska bloggare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *