Rabatt på möbler och inredning!

Linus snickaren är här och fixar och köket börjar närma sig klart, det blir ju hur bra som helst och jag är så glad över att jag valde att ha ett mörkblått kök med svarta och guldiga detaljer. Stuckaturen är också på plats nu ska bara målaren hit och foga in den så den smälter in, det blev så jäkla bra! 😀

Jag ska ta och göra mig klar för kvällen för jag ska på Diabetesgalan, den går live på tvn ikväll kl: 20 för er som inte vill missa det. Jag har fyra olika klänningar att välja mellan, en svart sammet med gulddetaljer, en grön i sammet, en silvrig och en paljettklänning. Ni får se på min instastory lite senare vad jag valde. 😉

Hallå ni som tycker att det är så kul att jag skriver om inredning, jag har en rabattkod åt er igen på Furniturebox. Det märks att det är uppskattat för ni är såååå många som lägger beställningar därifrån och då är det extra kul att jag kan erbjuda er rabatt! 😀

Med koden annicaenglund3 så får ni 15% rabatt på hela sortimentet! Jag har både mitt soffbord och mitt avlastningsbord därifrån och det blev så himla bra! Denna kod gäller fram till den 23/11 så in och kika om ni hittar något fint, finns allt från möbler till små detaljer till inredningen. 😉

Btw, det var inte jag som ändrade min kalender, haha! 😀

13 reaktioner på “Rabatt på möbler och inredning!”

 • Emelie skriver:

  Hej bästa Annica!
  Jag har följt dig och läst din blogg ett bra tag nu och jag måste bara säga att jag älskar din inredningsstil! Allt du lägger upp är verkligen så fint och helt i min smak! En önskan från mig som verkligen gillar dina inlägg om just inredning, är ifall du kunde skapa en egen kategori för de inläggen istället för att lägga dem under ”allmänt” 🙂

  Kram och fortsatt trevlig dag!

 • sussie skriver:

  Måste lägga in en varning för Furniturebox, dom missade min leveranstid och jag skulle få betala en ny leverans fast dom klantat sig – vilket jag naturligtvis vägrar. Går inte att komma i kontakt med dom eller deras egna budförtag. Mitt ärende ligger hos KO – som har flera hundra andra anmälningar mot just det företaget. Snälla, kan du inte hitta ett seriösare företag att samarbeta med?

  En så tråkig upplevelse när man blir lurad. Dessutom tror jag allt gick fel som kunde gå fel med min leverans. Paketet slängt på gatan utanför innan utsatt tid, trasiga delar, ingen kontakt eller respons från företaget alls. Och så lär jag få betalningsanmärkning då jag vägrar betala innan KO sagt sitt.

  • anonym skriver:

   Det är helt rätt, har hört mycke klagomål om denna firma!

  • Annica Englund skriver:

   Va!? Jag själv har ringt dom flera gånger för att avboka möbler eller ändra om tid utan några problem :O

  • Valentina skriver:

   Hej Sussie,
   tråkigt att höra att du är missnöjd med bemötandet i kundservice och med hur ditt ärende har hanterats. Beklagar naturligtvis detta, vi arbetar varje dag för att försöka hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vill samtidigt passa på att tacka för din konstruktiva kritik, den hjälper oss att förbättras och utvecklas så att vi kan göra ett bättre jobb framöver. Vill önska dig lycka till och en fortsatt bra dag! Vänligen, Valentina på marknadsavdelningen

 • Alexandra skriver:

  Hej 🙂
  Vill först börja med och tacka för dina ärliga, inspirerande blogg 👌🏻
  Har en fråga till dig och hoppas du kan hjälpa mig.
  I början av December ska jag och min mamma unna oss en veekend i Stockholm.
  Vi landar på dagen och har några timmar emellan vi kommer med tåget tills vi får vårt hotellrum så nu till frågan:
  Vi skulle vilja unna oss vars en pedikyr så var ska man gå??
  Tack på förhand 🌺

 • Anastacia skriver:

  Vart är vita spegeln köpt?

 • Annika skriver:

  Hej!

  Den rasen Stitch är, har de korta svansar när de föds? Eller kuperas de? Tänker inte skälla eller gnälla om det är så, är bara nyfiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *