Rabatt på inredning och crossfit

41965eb0-b8b9-41ae-aa7a-3de9c55f8844Hej på er!
Jag sitter alldeles svettig och snuskig efter ett crossfitpass på söder. Alltså jag älskar den här Bruceappen som jag tidigare berättat om och är så glad över att dom ville samarbeta med mig. Läs om appen här: >>BRUCE<<

Jag åkte till söder, mötte upp Jonna och Anna-Sara och så körde vi på och det var ett riktigt skönt, tungt och inte så avancerat pass.

Uppvärmning:
8×5 backsquats, tungt

Pass:
I go, you go. Man är två och två, den ena kör dessa övningar nedan och när den är klar så är det den andre personens tur. Så gör man 10 gånger var, sedan är du klar.
5 thrusters med skivstång (25kg)
5 burpees med hopp över stång

I go, you go kan du och en polare köra om ni vet att ni typ har en haltimma på er att träna. Perfekt på lunchen. 😉

0c22823b-87ec-44bf-baea-fbcccdd0a15fOch sedan tänkte jag tipsa er om det här erbjudandet som jag fick lägga upp. Fram till 23:45 så har ni hela 25% rabatt på allt på Ellos Home. Alltså möbler, mattor, gardiner, sängkläder allt. Perfekt nu om man vill göra lite vårfint hemma eller om ni har någon där hemma som snart ska flytta hemifrån eller tar studenten. In och kika, ni hittar länken >>HÄR<< 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *