PT-tid, nya gardiner och ansiktsbehandling

Längtar till v.20 då dom är klar med fasadrenoveringen, då kan jag äntligen se ut! 😀

 Det känns som att det är söndag idag, hela staden är så lugn men det är ju för att det snart är påsk. När jag bodde i Östersund så drog halva staden till sina stugor i fjällen det är väl kanske det alla gör även här, drar till sina lantställen.

Jag blir hemma över påsk, ja kom aldrig iväg för att jag har så mycket annat ta itu med och sedan skulle det även innebära att jag var tvungen att åka hem igen på lördag morgon då jag bokat brunch med några andra vänner. Jag känner mig inte på något sätt ledsen, nere eller bitter över att jag är själv över påsken för att det är en dag som alla andra. Jag kommer att ha det mysigt med Stitch och på lördag träffar jag mina tjejer och fram till dess ska jag bara pyssla på med sådan jag mår bra av och tycker är kul. Jag kommer vara ganska spontan, ta sovmorgnar, ha mysiga filmkvällar, kanske bokar in mig på massage, åker till skogen med Stitch på en lång promenad eller varför inte för en gång skull laga en riktigt god middag till mig själv!? Eller så sitter jag bara och Tindrar? Hahaha nej jag skoja bara. Vi får se vad jag hittar på. 🙂

Idag var jag i alla fall och tränade ett ganska så jobbigt pass med min PT Kalle på >>WörkOut<<. Passet var inte alls avancerat:
6st raka marklyft, 60kg
4st ballslam / burpee
2 min vila
Totalt 8 varv

Det ser lätt ut såhär men det tog mig ca 30min att genomföra för jag var så slut i kroppen. Jag har bara ett lågintensivt pass kvar idag och sedan har jag hela tre dagars vila. Så jag ska ta mig iväg på 1h löprunda efter detta inlägg och sedan börjar min vila som är så efterlängtad! 😀

Precis när jag kom hem kom >>MyWindow<< för att ändra om mina gardiner. Jag ville ju ändra uppsättningen till wave-effekt och ni ser skillnaderna nedan. Resultatet blev så himla bra för dom gjorde en mindre wave för att det inte skulle äta upp så mycket yta men i sovrummet behöll den tidigare effekten eftersom jag har dubbla gardiner.

Till vänster ser ni wave-effekten och det är i vardagsrummet. Till höger ser ni hur jag hade innan, jag har den effekten kvar i sovrummet eftersom jag har dubbla gardiner där.

Efter det åkte jag till >>Skin Agency<< för en ansiktsbehandling. Nu i april ska jag till Köpenhamn för att spela in en ganska så stor grej och min hud behöver verkligen vara on fleek! Så Cornelia gjorde en rejäl portömning på mig och sedan återfuktade och lugnade hon min hud så nu känner jag mig fräschast i stan. Alltså hon var så duktig, under tiden jag låg i ansiktsmask så masserade hon mina axlar och nacke och jag hamnade i trans. Det var då jag kände att jag kanske behöver boka in mig på typ 90min massage, bara få slappna av och somna till lite medan någon pysslar om min kropp. 🙂

Före.
Direkt efter, insmord i massa lugnande och återfuktande. 😀

Efteråt kollade jag mig i spegeln, jag tittade till och med i förstoringsspegeln och granskade mina porer och jag säger bara det fasen vad jag är ren. Så här ren i ansiktet och så fin hud vill jag alltid ha! Jag ska bli mer noggrann att gå på portömningar men jag blev lite skraj där ett tag när min hud kaosade…

Nu ska jag ta mig en Nocco med koffein, snöra på mig löparskorna, sno upp håret i en stram hästsvans och ta mig iväg på en timmas lågintensiv löpning. Ha en fin skärtorsdag! <3

4 reaktioner på “PT-tid, nya gardiner och ansiktsbehandling”

 • Tove skriver:

  Känns lite som du ofta säger att ”högtidsdagar” bara ändå är en vanlig dag,,. Men det är ju inte riktigt så, de flesta passar ju på att umgås med nära å kära på sånna dagar, känns nästan som du säger så för att övertyga dig själv eller oss läsare att det inte är nått spec med att du inte firar med någon?..men det är ju samtidigt bara du som vet om du mår bra eller inte, men du verkar vara ganska mycket av en ”ensam varg” så det är nog bra😊

  • Leoni skriver:

   Både håller med och inte håller med – Att tex ”Alla hjärtans dag” egentligen är helt vanlig dag kan jag hålla med om och tror att det är bra att man har det i åtanke, särskilt som singel, just för att slippa den där pressen eller deppigheten. Det ÄR viktigt att kunna vara bekväm i sitt eget sällskap och det handlar nog inte om att övertyga oss läsare om att man är okej att vara ensam en viss dag. Det är okej att inte alltid vara omringad av andras närväro.

   Däremot blir det väl lite tokigt när Annica säger att påsken är som vilken annan dag som helst – Alla hjärtans dag är ju i grund och botten ett (fint dock) hittepå! Medans tex påsken precis som julen firas av en anledning. Skärtorsdagen, Långfredagen och påsken i allmänhet ses idag av många som endast en anledning att dricka alkohol, klä ut barnen, äta kilovis med godis och vet inte egentligen vad det är dom firar.

   Det är dock såklart helt okej att se påsken som något som man själv inte har ett behov av att fira, men kanske bara tänka lite på hur man uttrycker sig då det ÄR en speciell högtid 🙂 Kram!

 • Josefine skriver:

  Jag trivs i mitt eget sällskap och behöver mycket tid hemma, så jag förstår dig absolut! 😊

 • Johanna skriver:

  Hej! Vad heter behandlingen som du gjorde? Hittar inte portömning på deras sida?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.