Pre Midsummer X Nelly

Alltså wow wow wow vilken kväll det var igår, helt jävla magisk! Den bästa midsommaren i hela mitt liv utan att överdriva så ja Nelly levererade!

Okej kl 17 samlades alla på en båt som skulle ta oss ut till Ekerö och sedan sista biten fick vi åka buss fram till ett slott. Där möttes vi av musik som pumpades ut i högtalare, välkomstdrinkar och vackert uppdiktade bord på baksidan. Innan vi skulle sätta oss till bords hade Nelly gjort ordning ett rum med kläder som folk fick ta på sig och jag valde en röd klänning samt en ceriserosa/ lila byxdress och ett par skor dock åkte inget på för att jag var så upp i varv att dansa till den bra musiken. Och jag måste bara säga som Viktor och Samir ”Allt blir bättre med en saxofuckingfon” för så fort saxofonisten drog igång var det nog inte en enda människa som stod still.

När vi dansat var det dags att slå sig till bords och hugga in midsommarbuffen som var magisk, så gott det var! Jag åt och åt och kände att jag ville fortsätta äta trots att min magsäck skrek STOOOOPP! När vi ätit drog musiken igång igen och det är så himla kul att se alla dessa influnecers som ser så pryda och perfekta i deras kanaler kaosa igår, alla släppte loss som att det var deras sista midsommarfirande någonsin. Inklusive jag, jag kastade av min skorna, hoppade och sjöng så mina fötter var alldeles gröna efteråt. 😀

Innan det blev mörkt så bjöds det på en underbar solnedgång, alla sprang och hämtade kameror och telefoner och fångade det vackra knallrosa och orangea ljuset, det var magiskt! Sedan efter det dansade alla till midnatt innan bussarna hämtade upp oss.

Alltså tack underbara Nelly.com för att ni bjöd på detta för-midsommarfirande, det var magiskt! Nu är det helt okej att mitt midsommarfirande på fredag går år helskotta! 😀


Båt ut till Ekerö.Vi var ca 30-40 pers.Det blev lite regn när vi åkte ut så de flesta av oss samlades inne i båten.På bussarna påväg mot slottet bjöds det på lite rose.Vi kom fram till strålande sol.Det bara skriker midsommar om denna bild! 😀
Dessa bokstäver var småbitar när kvällen var slut… 😀Det blev en hel del dans, dock aldrig runt stången…
Öppen bar, nice!Jag och Bianca var, som alla andra, tvungna att ha bilder med NELLY-skylten.
Wow vad jag diggar denna brud, har så himla kul med henne! Besök hennes blogg här!Innan jag hann plocka fram kameran var alla kläderna redan tagna. 😀Man fick göra blomsterkransar.John med sitt underbara sällskap Gucci.Saxofonisten var grym! Vill ha honom på min födelsedag om en månad. 😀Dags för middag.Och som alla andra gånger jag äter buffe så blir det aldrig något ”instamoment” utan jag lastar på och vräker i mig.På väg ner mot solnedgången.Vi fick så fina bilder! 😀
Behind the scenes.Älskar den här bilden på Bianca!
Ja sedan spårade festen, på ett positivt sätt! 😉Folk klädde av stången, sprutade öl (läs jag och Sanne) kastade av sig skorna och bara släppte loss.Avslutar med denna härliga bild på Andrea som bjöd på så sjukt mycket skratt. 😀

6 reaktioner på “Pre Midsummer X Nelly”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *