Powerwalk i lutning

Hallå!
Jag ska alldeles strax möta upp Xenia en sväng men först måste jag bara jobba klart. Jag är så glad också för min städerska är också här och det är alltid lika kul att träffa henne. Hon är så otroligt trevlig, snäll och väldigt duktig. När jag tittar runt i min lägenhet efter att hon fixar runt så ser det nästan ut som att min lägenhet ska visas och ut till försäljning för så cleant är det. 😀

Idag kl 11 möttes jag och Daniel upp på Nordic Wellness för ett konditionspass. Han körde sina intervaller medan jag körde en powerwalk i uppförsbacke i 45min. Eftersom det inte får bli för skumpigt så ökade jag lutningen istället för tempot och det gjorde även att det kändes bra mycket mer i baken, jihoo! 😀

Det som är lite trist efter en sådan här operation det är ju att jag blir så begränsad att göra det som jag tycker så himla mycket om, nämligen att träna. Jag mår så bra av det, äter och sover mycket bättre men jag får liksom bara intala mig själv att det handlar om 6 veckors lugnare träning för att resultatet ska bli så bra som möjligt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.