Plankan i olika varianter

Kommer inte videon upp kan ni klicka här!

Hej Annica!
Jag såg din träningsvideo när du tränade rumpan och jag älskar att du lägger upp sådant för det får mig motiverad att testa på nya övningar på gymmet. Jo jag brukar stå i plankan när jag tränar mage men den har blivit lite för lätt nu, jag orkar stå ganska länge i den. Har du några fler tips på hur man kan göra den avancerad? Kramar Tilde

Svar: Hej Tilde!
Vad glad jag blir, vad kul att du gillar mina träningsvideos. Jag tog med mig kameran och spelade in en video igår på detta, jag gjorde plankan på fem olika sätt men självklart finns det fler varianter. Men testa på dessa och gör dom som ett cirkelpass där du kanske kör en variant i 30sek, vilar i 30sek och sedan kör du en annan variant i 30sek och vilar 30sek och så kan du göra med tre olika fyra varv. Lycka till och hoppas det blir lite jobbigare. 😉

3 reaktioner på “Plankan i olika varianter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.