Pizza time

IMG_8529Heeej på er! Det har vart strömavbrott här på campet så Wi-Fi slutade att fungera vilket gjorde att jag inte kunde jobba något under dagen eftersom även min mobil saknade batteri.

Men alltså vilken dag, idag surfade vi på morgonen, chillade mitt på dagen och avslutade med det absolut roligaste träningsupplägget jag någonsin vart med om. Alltså endorfinerna jag hade efter dagens pass har jag aldrig någonsin vart med om efter träning och ni kommer att få höra allt om det för jag ska göra så gott jag kan för att få upp ett inlägg om det imorgon!

Nu väntar middag och ikväll är det buffé på campet, igår tog dom med oss till en restaurang där de flesta av oss beställde pizza. Det är det som är så skönt med Pischas träningsresor, det är träning och hälsa i fokus men det betyder inte att man inte får äta godis, pizza, en öl för de som vill så länge man kan prestera på passen så är Pischa fine med det. Och sedan behöver vi kolhydraterna med tanke på hur hårda passen är, ni kommer att fatta imorgon när ni få höra passet.

IMG_8528 IMG_8527

8 reaktioner på “Pizza time”

 • Anonym skriver:

  Vi som följer M tycker det är så tråkigt att han inte bloggar, vet du varför för han skrev att det skulle bli som
  vanligt igen, jag kanske har fel på datorn, hoppas du svarar!

  • Annica Englund skriver:

   Jag vet inte, han brinner nog inte lika mycket för detta som många andra kanske?

   • Mia skriver:

    Det beror också på hur man driver bloggen. Han har annat jobb och driver sin som lite ”hobby” blogg. Nu umgås han med Stitch 🙂 Såg igår att dom lekte med andra hundar.

    • anonym skriver:

     Han skrev i valborg att det skulle bli mycket bloggande. Sen har han aldrig skrivit att han har den som någon hobbyblogg. Många följt honom flera år då kan man skriva typ; just nu har jag fullt upp men ha det fint och vi hörs när det lugnat ner sej. Så enkelt var det att skriva det till sina läsare. Over and out.

     • Annica Englund skriver:

      Marcelo ligger hemma och är sjuk så all energi han har nu går till att vara med Stitch :/

    • Annica Englund skriver:

     Ja lilla Stitch 🙂

 • Kosan skriver:

  Blir så sugen på att surfa,kanske man skulle testa!!
  Handlar det om teknik eller styrka??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *