Personer jag vill hylla!

Jag tycker att vi har alldeles för lite hyllningar här i Sociala Mediebranchen så därför kände jag för att starta dagen med ett hyllningsinlägg. Ett inlägg där jag hyllar de personer som jag personligen tycker har gjorde så jäkla bra ifrån sig och som jag själv inspireras av.

PischaPischa
Min underbara vän som jag lärde känna för ca 3 år sedan via ett träningsbootcamp som arrangerades av Vitamin Well. Att följa med på hennes första träningsresa är det bästa jag gjort för mig själv för jag har verkligen ändrat min livsstil till så himla mycket bättre. Idag är hon en av mina absolut bästa vänner och en person jag hoppas att jag alltid få ha i mitt liv! WörkOut som är det koncept hon startat är helt fantastiskt, det var här jag fick uppleva att man tränade för skojs skull och hennes koncept växer och växer för hon är så driven och det inspirerar mig.

viktorViktor Frisk
När jag träffade den här killen hade han energi för alla så det räckte och blev över, det gick liksom inte att vara nedstämd när jag var i hans närvaro. Hans energi smittar av sig, han ger alla så himla mycket beröm och är konstant positiv och är en sådan person jag alltid älskar att träffa. Nu har han också släppt sin fina och härliga bok ”Min superkraft” som hjälper så många andra som har ADHD hur han omvandlade den tabubelagda bokstavskombinationen till någon positivt. Det är inspirerande!

elinElin Johansson
När jag träffade henne fick jag höra att hon tyckte att det var häftigt att jag som stor skönhetsbloggare ville gå till just henne men idag är jag mer än tacksam att jag fått den möjligheten. Att denna härliga böna från Gävle idag är Sveriges främsta frisör är ingen tvekan om för det hon gör med hår är otroligt. Hon är öga för hur frisyrer och färger ska vara för att det ska passa personen hon har framför sig. Jag har aldrig någonsin gått från henne och känt mig obekväm utan hon får alla kunder inklusive mig själv att känna sig som Hollywoodstjärnor och det är inte många som kan. Elin är en riktig inspirationskälla!

jonJon Olsson
Jag kollar egentligen inte på så mycket Youtubeklipp förutom Jon Olssons. Jag trodde aldrig att jag skulle bli intresserad av en kille som Youtubear men det som inspirerar mig är att den killen alltid är så glad och positiv och varenda litet klipp som han producerar känns så välarbetat. Han ger verkligen allt i det han lägger upp för att få folk att gilla det han gör och jag är så himla fast vid hans kanal och är en sådan person som längtar efter nästa klipp han lägger upp. Kanalen känns så genuin och det är inte många som klarar av att producera så som han gör.

blondinbellaIsabella ”Blondinbella” Löwengripml
Jag var en av många som började följa hennes blogg när jag var yngre och den resan hon gjort från att starta sin blogg som 14-åring för att skriva av sig till att idag äga flera företag som hon startat, vara tvåbarnsmorsa som bevisar att man kan vara business woman trots det. Det är inte många som kan men ändå tänder hon den gnistan i en hel del människor där ute som gör att man vågar satsa och starta sitt egna företag och tjäna massor av pengar.

kenzaKenza
Såklart har jag följt Kenza också. Jag såg henne i Metro första gången när jag gick i Gymnasiet, jag såg henne och hennes hund Armani och läste hela intervjun och kände ”det där vill jag också göra”. Idag är Kenza en sådan person som har bevisat att man inte behöver armbåga sig fram eller ta till fula knep för att komma någonstans, hon har alltid skött allt så himla proffsigt, har idag sitt märke Ivy Revel som har sjukt snygga kläder och är en riktig modeikon. Känner jag att jag inte har något att bära någon dag besöker jag hennes blogg för att hitta inspo och vips blev klädvalen mycket lättare!

lindaLinda Hallberg
Linda var den personen som fick mig att gå makeuputbildningen, jag tror jag talar för väldigt många människor när jag säger det. Efter min utbildning insåg jag vad den här tjejen sitter inne på för kunskaper för den konstnärligheten är inget man lär sig genom en utbildning, det är något man skapar själv genom det brinnande intresse hon har för makeup. Även Linda har sitt egna märke LH Cosmetics som är otroligt bra och nu lanserar hon även sina produkter på Kicks. Jag kan nästan sätta min högerhand på att hon är nominerad till Swedish Beauty & Cosmetics awards nästa år för allt hon levererar är så jädrans bra!

Vilka personer inspirerar er?

4 reaktioner på “Personer jag vill hylla!”

  • anonym skriver:

    Bruce Springsteen för hans stora hjärta och empati. Människor som arbetar med djur som farit illa. Måste vara svårt att se deras lidande men sen få tillbaks så mycket kärlek när djuret blir tryggare. Människor som inte bara stressar förbi utan ser tanten som behöver hjälp över gatan. Eller vågar gå emellan om någon blir slagen. Jag gör det. vackraste människorna är dom med stort hjärta och som bryr sej om sina medmänniskor. Mera sånt behövs så får vi en bättre värld.

  • camilla skriver:

    Jättefint inlägg, man blir glad och peppad! <3

  • rebecka skriver:

    åh jättefint inlägg, blev superglad av det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *