Perfekta läppar!

rosa läppstift
Hur får man till de där perfekta läpparna när man använder läppstift? Att få till en knivskarp kan med endast läppstiftet är typ omöjligt, så när ni såg mina läppar på midsommar så hade jag målat dom med pensel. Och så gör alla makeupartister innan fotograferingar eller filminspelningar, läppar målas med pensel.
rosa läppstift
ag själv brukar börja med att lägga concealer runt just för att jag är lite lätt röd runt läpparna och sedan har jag en otroligt svag läppkontur vid mungiporna, så det jämnar jag ut med concealer som jag sedan drar över hela läppen som en bas istället för läppenna. Sedan målar jag på läppstiftet som vanligt men jag går inte ut i kanterna. Det är här jag använder en tunn, platt och något hårdare pensel, jag tar lite läppstift på den och sedan målar jag till konturerna.
rosa läppstift
Läppstiftet jag använder är från The Body Shops ”Pink lipstick” och är nr. 205.

21 reaktioner på “Perfekta läppar!”

 • Anna skriver:

  Hej Annica!
  En kommentar till dina klipp. Vad har hänt??? Inser att det måste vara otroligt länge sen jag kollade på ett klipp för jag undrar vad har hänt med din dialekt? Av din vackra norrländska finns inte ett spår! Måste man prata stockholmska när man är bloggare??? Och du känns inte som DU längre. Visst, du var ung när du började blogga, men nu känns du ju som en Isabel Adrian wannabee, både till utseende o beteende!

  • Emma skriver:

   Hej Annica
   En fråga, har du tatuerat delar av dina ögonbryn?
   Otroligt fina!!!
   Funderar på att lägga till lite, men undrar hur bra resultatet blir.

   Såg även att du fettsugit låren. Hur ont gjorde det i början/ därefter 1-10 (ondast)? Blev resultatet bra? Glad om du vill dela mer information :).
   Mvh Emma

   • annicaenglund skriver:

    Jag har tatuerat hela på Stockholms Beauty Center och jag är så nöjd över resultatet!

    Jag har inte så jätteont, det var mest svårt att röra sig första veckan.

  • anonym skriver:

   Stockholmska ?? Ja en ganska tillgjord sån.

  • mia skriver:

   Verkligen moget ”Anna”…………….Tänk att ens ta sig tid att sitta och skriva en sådan kommentar. Säger mycket om vilken människa du är.Samma till lilla anonym som också fick lite luft

  • Maria g skriver:

   Anna kom ihåg vi kvinnor ska hålla ihop så blir vi starka o glada

  • annicaenglund skriver:

   Hej Anna!
   Det här är inget som jag gjort medvetet, jag har Stockholmare runt mig hela tiden så det är inte så konstigt. Men så fort jag kommer upp till Norrland kommer den lätt tillbaka vilket jag är glad för.
   Tycker det är tråkigt av dig att skriva sådär…

 • Anne skriver:

  Hörre ni Anna och ”anonym”. Måste man lägga barnsligt elaka kommentarer? Nä!! Man kan faktiskt fråga och undra på ett mer snällt sätt. Och inte vräka ur sig plumpa kommentarer.

 • Ella skriver:

  Får testa göra sådär! Har också otroligt svag kontur vid mungiporna så brukar se ut som om jag målat utanför läpparna = inte så snyggt haha.

 • Maria g skriver:

  Superduper snyggt. Ska banne mej någon gång ta mod till mej o förstora läpparna lite lagom. Dina är så fina. Det gör mycket för ansiktet ha det fint.

 • Maria g skriver:

  Ja här ska ingen skriva dumma kommentarer. Sånt vill vi inte läsa. Annica har utvecklat sej o är säker i sej själv. O då kan det hända saker. Min mamma kommer från Haparanda o var fort av med dialekten. Annica ger bra tips o gillar mycket hennes videos. Så lets give som love så mår vi alla bra!!!

 • sophia skriver:

  Åh dina läppar och ditt läppstift ser perfekt ut

 • sandra skriver:

  Hej! Tänkte bara fråga vad det är för märke på penseln? Jag har testat några olika men ingen som är tillräckligt hård :/

 • Marley skriver:

  Hej! Vet du något bra ställe att fixa läpparna på i Östersund? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.