Perfekt handduk till ansiktet

Tack snälla för att ni är så stöttande och kommer med bra råd och tips. Jag fick en tid hos Elita idag ikväll så hon kunde ta en grundlig titt på min hud då bara från igår till idag har poppat upp massa små knotter på min haka. Men jag ska försöka att hålla mig lugn, det går ju att täcka över med makeup men det är ju just det, jag har ju inte gillat att täcka min hud med makeup eftersom den alltid vart så fin… okej skärpning nu Annica. Människor dör runt om i världen, du kommer klara av det här, det kommer bli bra!

Jag var ju hos Emelinda i helgen eftersom jag ville ha ytterligare en bedömning av min hud och när jag vart där så skickade hon med mig denna handduk bland annat. När hon tvättade mitt ansikte för att kolla igenom det så tvättade hon av det med en sådan skön handduk, den var så mjuk och len och framför allt skonsam mot min trasiga hud.

Det här är alltså en handduk i mikrofibrer som skonsamt löser upp makeupen och smutsen genom att du bara blöter upp den i varmt vatten och sedan torkar av ansiktet. Den passar alla hudtyper, avlägsnar som sagt makeup och även vattenfast mascara. Man använder den som en pre-cleanse, du använder först denna för att få bort det mesta i ansiktet och sedan tvättar du av ansiktet som vanligt med din rengöring.

Handduken har två olika sidor, ena sidan har lite längre fiberstrån vilket gör att den har en lätt peelande effekt på huden. Man tvättar den i 40-60 grader men använder inte något sköljmedel. Ska du använda den varje dag går det att skölja upp den i handfatet och sedan hänga upp den över natten så är den torr till dagen efter. 😉

Dessa handdukar finns hos >>Emelinda<< på Birger Jarlsgatan 32.

11 reaktioner på “Perfekt handduk till ansiktet”

 • Lisa skriver:

  Vissa folk runt om i världen har grov acne exempelvis, och mår piss dåligt rättare sagt varje dag och lider med det och du gör en sån här grej av att du fått utslag under en natt..

  • anonym skriver:

   Om du skriver här på bloggen tycker jag du ska ha respekt för Annica skriv trevligt eller låt bli. Annica jag tänkt köpa mikrofiberhandduk för håret tror den är bra. Ha en bra vecka. ❤

 • anonym skriver:

  Eftersom hon har en blogg visar hon det …skulle också blivit jättelessen om min hud förändrades så utan att man vet varför.

 • anonym skriver:

  Skulle man inte kunna tänka sig att det är kroppens sätt att säga ifrån.
  Nu har jag fått nog, låt mig vara ifred ett tag.
  Säg den hy som kan tåla alla dessa krämer, produkter, behandlingar, masker osv. osv.
  Kanske är det så enkelt. Förmodligen.

 • anonym skriver:

  Btw, handduken är säkert också behandlat med någonting.
  Verkar vara en variant av de man använder för rengöring i kök och badrum, med elegantare förpackning och kostar mera.

 • Annika skriver:

  Åååh, vad tråkigt med huden!!
  Vet precis hur det känns då jag själv har strulig hud i form av perioral dermatit och är torr som fnöske på det. Inge bra kombo att vilja dölja röda plitor då.

 • Tove skriver:

  Jag fick jättemycket acne både i ansiktet å på ryggen när jag bytte p-piller en gång för längesedan.. nu skriver du ju att du inte använder p-piller men det jag menar kan vara just att hormonerna är i obalans av nån anledning( så som det blev för mig med p-pillerna)

 • Siri skriver:

  Jag fick också sådär och fattade inte någonting, sen kom jag på att jag hade käkat jättemycket klementiner/apelsiner. Så fort jag slutade försvann utslagen, och varje gång jag testar igen kommer utslagen tillbaka. Likadant med mjölkprodukter.
  Så kolla om det är något du har ätit som du inte tål.

 • Jullan skriver:

  Hej Annica.

  Dina utslag påminner om mina när jag slutade med mina p-piller. Jag har alltid haft bra hud och när jag slutade med mina p-piller som jag haft ett pat år så fick jag en massa utslag i ansiktet som påminner om dina. Men det gick över efter ett par veckor, nu har jag lika fin hud som alltid. Jag förstår stressen!

  Hoppas att det är till någon hjälp!

 • Malin skriver:

  Det kan ju trots allt inte vara bra att prova så många olika produkter eller behandlingar? Även om det är en bra produkt/behandling så ska man väl inte ha så många olika. Menar bara att du testar nya produkter hela tiden, och det är ju inte bra för huden.

 • Felicia Kassman skriver:

  Hej Annika. Jag tycker absolut du ska gå till Olivia Kassman som jobbar på revivekliniken på Östermalm. Där jobbar hon med BR vilket är jättebra för hyn. Jag har haft ojämn hy ett tag nu men efter att ha testat BR märkte jag redan en skillnad. Dels fick jag bort mina prickar i ansiktet, en jämnare hy och mer lyster. Så mitt bästa tips är verkligen att besöka RIVIVEKLINIKEN.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.