Passa på att handla klappar till dig själv!

Är det några av er som handlat några julklappar ännu? Jag har inte gjort det och kommer nog inte göra det i år heller. Eller till familjen blir det nog en gemensam klapp, jag menar jag kommer ju. 😉 Sedan kanske några till mina vänner men det kommer bli mer symboliska grejer… okej det blir nog några klappar ändå. 😀

Men nu har det i alla fall kommit ut roliga julklappsförpackningar i butikerna och det tycker jag är så roligt! Dom ser ju inte bara roliga och fina ut utan i många fall kan man köpa kit där man betalar standardpriset för produkten och sedan får man massa extragrejer till. Som tex när man köper parfym, börjar ens parfym ta slut och man inte orkar vänta på att kanske få en ny i julklapp ska man unna sig en nu och passa på att ta en julbox för att få tex en deo eller bodylotion till. 😉

Det gäller det mesta inom skönhet, mascaror brukar komma i julkit och då får man ofta med en ögonpenna. Läppstiften kommer med läppenna eller som i detta fall så får du läppstift och en mascara i resestorlekar. Ska du köpa en ny hudvårdscreme kan du hitta julkit där cremen finns och du får med ett serum. Så om ni ska köpa klappar till andra, glöm inte bort er själva. Passa på att kolla efter er must-have-produkt och kolla om den finns i julkit för att få med något extra och har du is i magen så väntar du till mellandagsrean för då sätts julkiten ner, du får med en extraprodukt plus att du betalar mycket mindre. 😉

Ha en fin onsdag kära ni!

5 reaktioner på “Passa på att handla klappar till dig själv!”

 • C skriver:

  Hej

  Älskar dina skönhets inlägg och vet inte hur många saker jag köpt som du tipsat om. Älskar budget tipsen framför allt 🙂
  Men kan inte du snälla tipsa om bra schampo/balsam? Jag köpte Maria nila (samma som du skrev om) och upplevde samma sak, så besviken. kanske fungerar för andra men jag kommer inte ens använda upp det håret är helt flottigt efter 1-2 dagar. Jätte trist när det är hyfsat dyrt också. Du har tipsat om flera schampon/balsam men skulle vilja veta något du alltid går tillbaka till, och brukar använda där håret blir rent 🙂

  • Annica Englund skriver:

   Oj gud så kul att höra! Har du haft någon speciell favorit?

   Jag kan göra ett sådant inlägg imorgon 😉

 • Lida skriver:

  Hej Annica, jag ville köpa produkter som du använde i en annan tidigare sminkfilm, med märke Revolution. Ringde till cocopanda och ville ha lite hjälp med att välja saker som du hade presenterat och använd, hon, från cocopanda sa att” jag kan inte hjälpa dig för att jag använder inte de” ??? Alltså, det var inte så lämpligt svar tycker jag, frågade henne om det hon sa var på skoj eller inte. Med skratt sa sa hon att det var sant. Undrar om du känner till märken väl? Fick mig o tveka om min beställning? Vad tycker du om hennes svar?

  • Annica Englund skriver:

   Nej är det sant? :O
   Detta kommer jag skicka till dom asap!

   • Lida skriver:

    Hej igen, tack, tucker med att du ska göra det. Hon ville inte ens hjälpa mig med 2 produkter som du använder och jag ville ha de med, men, hon hade inte tid att hjälpa mig. Om du behöver nämna min klagomål och de vill veta mer detaljerad så är det bara höra av dig.
    Tack snälla Annica.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *