Pamela Reif x Hunkemöller Lingerie Launch

God morgon!
Är fortfarande helt slut från igår, jag tog ut mig något enormt så nu på morgonen ska jag äta en rejäl jäkla frukost så jag inte ligger på så mycket minus i energin.

Jag har ju helt glömt av att berätta om Hunkemöllereventet jag var på förra veckan, jag åkte ju till Berlin tidigt på morgonen för att se Pamela Reifs release av de otroligt fina underkläderna.:D För er som inte vet vem Pamela Reif är så är hon en fitnessprofil med nästan 4miljoner följare på Instagram och hon har tidigare gjort en kollektion tillsammans med Hunkemöller.

Ni kan se hela kollektionen här!

Jag kom fram ganska så tidigt så jag satt mig och tog en god frukost i Soho House som hotellet heter där eventet var. Det blev en cappuccino, avokadomacka och bananabread. 😀

Lokalen var så härlig och avslappnad att sitta i, här kunde jag i lugn och ro jobba ifred.

Sedan bjöds jag och resten av alla influensers upp till lokalen där själva eventet var. Där hade dom dukat upp för en fräsch och hälsosam lunch tillsammans med en visning av underkläderna.

Den här rackaren åkte ner i min mage ganska direkt. 😀

Här har vi designern och Pamela.

Pamela pratar om plaggen som visas upp. Otroligt fina underkläder och det mesta går i samma toner så man kan matcha lite hur man vill.

Underklädestokiga influensers… 😀

Det här setet var så himla fint men jag personligen är inte så mycket för push-up behåar, jag gillar mer spets och toppar.

Maten var jättegod men ni som vet, ni vet. När efterrätterna kom in blev jag så glad! 😀

Modellerna, designern och Pamela.

Efter lunchen blev det mingel, vi fick dricka goda alkoholfria drinkar, sätta initialerna på kimonos, bli stylade och få personliga smycken.

Dessa kimonos är från Pamelas kollektion. Jag har tre stycken liknande varianter sedan tidigare så alla ni som frågat om mina andra som jag har- nu finns denna ute att köpa! 😉

AK…

AKA. Många undrar vad det står för och när jag skulle ta mitt namn på Instagram var det upptaget så det blev AKAAnnica som i Also Known As… Men sedan har mina vänner börjat säga Aka till mig för skojs skull. 😀

Står i kö för ett armband. 🙂

Så himla gulligt!

Man kunde även springa in i de olika rummen för att se på underkläderna, gillade verkligen hur dom visade upp plaggen.

Det fanns även ett rum där man kunde få make och hår fixat. Dock missade jag detta då jag var tvungen att åka iväg till flygplatsen. Med det var en rolig dag, att få träffa lite andra influensers, mingla och se de nya plaggen. Längtar till jag själv får testa dom. 😉

4 reaktioner på “Pamela Reif x Hunkemöller Lingerie Launch”

  • Nicki skriver:

    Så mycket trevligare att läsa att du tog ut dig istället för att ”du var helt död” <3 Tack, jag log t.o.m när jag läste. Fantastiskt härliga bilder. Kärlek till dig, Annica!

  • anonym skriver:

    Hejsan. Jo dom har mycket fina underkläder. Kan du kanske någon gång skriva hur mycket bättre du mår genom träning. Ex hur du mår psykiskt och fysiskt bättre. Alltså hur du känner av det. I kroppen och knoppen. Tack. Så blir man mer motiverad att börja träna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.