Padel i Marbella

Innehåller adlinks

Topp från Björn Borg– Klick! // Shorts från SPLY // Skor från Nike– Klick! // Rack- Klick!

Vi ska snart äta lite innan jag och Bea ska göra oss klara för kvällen. Nicklas och Philip är barnvakt ikväll så att vi brudar kan få gå ut och ha en liten tjejkväll tillsammans här i Marbella. 🙂

Dagens pass idag var hur skönt som helst, trots att det var mycket styrka så känner jag ändå att jag har energi till att ha en rolig kväll. Det var inte som igår när jag var helt död och knappt orkade lyfta ett finger. Vi gick och käkade på Occo på kvällen och det var svårt att hålla energinivån uppe så jag var tvungen att dra i mig en dubbelespresso. Jag hade nog haft mer energi om vi inte stuckit iväg och kört padel, haha. Jag har några vänner som bor här nere och vi bokade in ett padelpass med en kille som heter Meysam. Bea och Philip hade aldrig kört innan men Meysam var så snäll och gick igenom allt med oss så att vi kunde spela och det var väldigt roligt. Vi körde på i 1,5h sedan var vi tvungna att brassa hem för att hinna till middagen.

Padel är en väldigt stor sport här och i Argentina om jag inte minns fel. Det är allt fler som kör det i Sverige också och sist när jag var här veckan när min födelsedag var så blev jag helt hooked. Ville köra det så fort vi kom hem men det rann liksom ut i sanden. Så jag var så glad att vi körde igen och ska försöka mig på ett nytt försök när jag landar i Sverige! 😀

Bea fixar bildbevis på att hon kört padel. 😀

Philip behövde en ny Tinderbild… haha nej då. Den här killen är så himla gullig! Och singel! 😉

Det kom en skolklass (tror jag) och körde bredvid oss. Tänk om man kunde få göra det här i skolan istället för längdskidor och skridskor…

Efteråt alla matcher var vi alla så trötta.

Men glada! 😀

2 reaktioner på “Padel i Marbella”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.