P3 Gulds nomineringsfest

Well, jag skulle tagit klackar. 😀

Jag åkte in till stan en snabbis för att jag skulle hämta ut min nya telefon, det jag inte hade gjort bara var att säkerhetskopiera min telefon. Jag har vart så nojig över att använda iCloud, fick dock höra att jag var en stenåldersmänniska haha. Men jag är bara så rädd att saker och ting läcker ut på nätet, man vet ju aldrig. Men hade jag haft det hade jag bara kunnat klicka i att telefonen säkerhetskopierar sig hela tiden så det slutade med att jag satt på Telenor, väntade i typ 20min, såg sedan att det stod 2 timmar kvar av säkerhetskopieringen så jag sket i det och åkte hem. Så nu sitter jag och säkerhetskopierar min telefon till iCloud och det är typ 57 min kvar. Så jag får åka och hämta min nya lur imorgon, jag beställde iPhone XS max då jag är helt besatt av stora telefoner. Jag jobbar ju så mycket från den så ju större skärm desto bättre! 😉

Igår åkte jag och Daniel in på P3s nomineringsfest som Hoss Agency höll i, allt dom gör blir ju så jäkla bra! Så vi kom dit drack lite äppelmust eller vad det nu var med sockervadd. Ber om ursäkt till alla som endast fick glas utan sockervadden för jag tjuvade dom under tiden för det var så jäkla gott. Jag är ju en riktig gottegris. 😀

När själva nomineringen drog igång insåg jag verkligen hur bra artister vi har i Sverige. Jag menar Zara Larsson, Vigiland, Linda Pira, Hov1, Molly Sandén och Sandro, grymma Sandro Cavazza. Alltså hans musik eller snarare hans röst, jag smäller av! Hans senaste låt ”Used To” har ni inte lyssnat på den så måste ni göra det för den är så förbaskat bra. Jag kommer ihåg när jag hörde hans låtar ”What it feels like” och ”Don´t Hold me”och jag smälte för hans röst, sedan när jag träffade honom blev jag lite smått starstrucked och bara wow din rööööst…. haha! Men ja, ni måste lyssna på hans senaste låt som jag har länkat här under!

 

Det var ett väldigt trevligt event, vem vet. En dag kanske jag är nominerad där, det hade inte vart fy skam. Det är ett av mina mål, att få en nominering i P3 men då gäller det också att börja producera och få lite fler år på nacken inom den här branschen.

Efter eventet åkte vi vidare till Jasses 25 årsfest. Jag skulle inte iväg egentligen då jag inte vågar boka in fler än en sak om dagarna just för att jag inte ska stressa eller må dåligt men det var ju ändå på väg hem. En vän fyller år, klart som fasen man kan stanna förbi och gratta. Så jag var där en timma ungefär sedan åkte jag hem till Stitch och vi tog oss en kvällsprommis innan vi lade oss. Eller snarare, jag släppte henne lös, hon fick syn på två harar och drog iväg. Fick springa efter som ett as men bara några sekunder senare kom hon tillbaka hur nöjd som helst. Jäkla byracka alltså haha.

Min säkerhetskopiering fortsätter, jag ska äta lite innan jag ska iväg och träna med Pischa på WörkOut. Sedan ikväll måste jag gå igenom vilka låtar jag ska spela i helgen då jag åker till Kristianstad (Teaterbaren) och spelar. 🙂

3 reaktioner på “P3 Gulds nomineringsfest”

 • Leoni skriver:

  Åhh gud det påminner mig om när jag dejtade en kille som hade en stor schäfer, vi hade dejtat i 2-3 månader bara och jag var hundvakt över dagen medans han jobbade. Han släppte ofta hunden lös i skogen vid hans hus och sa att jag utan problem kan göra det ”Han lyssnar så bra” – JO TJENA! Första 10 minuterna höll han sig i närheten och kom direkt på inkallning, tills han får syn på ett råddjur… Han for iväg som ett pistolskott, över ett viltstaket och djupt in i skogen!! Jag sprang skrikande efter, helt förstööööörd letade jag i 2 TIMMAR och då kommer fanskapet (finaste hunden men just då var han ett fanskap hahaha) lunkande ut på stigen och låter sig kopplas med viftande glad svans! Glömmer ALDRIG dom 2 timmarna, jag var bara 18 år dessutom hahaha det var sååå hemskt!

  • Annica Englund skriver:

   Aaaaahahahah asså gud jag dööööör. Jag pratade på FaceTime samtidigt som detta hände och jag ba ”eh, du jag ringer upp snart min hund stack precis efter två kaniner. Hörs snart, hej”.

   Gud alltså när det är någon annans hund också, vilken panik ahahah stackare 😀

 • E skriver:

  Haha, jag är också stenåldersmänniska! Är en av de få i 20-årsåldern som fortfarande sitter och kopierar telefonen via usb till datorn. Men jag är precis som du lite rädd för hur säkert det egentligen är och vem som egentligen har tillgång till mina filer.. Det känns säkrare att göra på det gamla mindre effektiva sättet haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.