Out of my comfort zone

IMG_8845Alltså jag är så trött i kroppen på ett sådant sätt jag inte är van vid. Idag åkte jag, Pischa och Knappen till >>Sweden Barbell Club<< som är ett ställe där det är mycket fokus på Strong man träning. Alltså Atlasbollar, ok, farmers walk etc och detta bokade vi genom >>Bruceappen<<. Det här är sådan typ av träning som är way out of my comfort zone alltså då jag inte är bra på det. Men efter två timmars hårt slut så kände jag mig faktiskt duktig, jag slutförde träningen och kände mig så stark trots att min greppstyrka svek mig som alltid.

IMG_5610IMG_8862Jag lyfte upp en Atlasboll på 50kg 110cm upp på en avsats flera gånger om, jag fick upp en på 72kg men inte hela vägen. Jag lyfte och gick med ett ok på 160kg, alltså det var brutalt tungt! Jag gick några vändor farmers walk med 84kg men efter ett tag gav mina händer upp och jag kunde knappt lyfta 25kg hantlar i händerna. Min achilleshäl är min greppstyrka. Förr var jag grym på chins och att maxa i marklyft bland annat men när jag körde poledance så blev mina armar så överansträngda att jag numera har svårt med greppet så det är verkligen något jag måste fokusera mer på inom min träning eftersom det begränsar mig ganska mycket.

IMG_8852 IMG_8854Trots att detta inte alls den typ av träning som jag är bra på så var det riktigt kul att testa på, och Frei som peppade och körde med oss gjorde ett grymt jobb! Jag kommer definitivt gå dit fler gånger och köra för där om någonstans kommer min greppstyrka bli bättre och det var riktigt kul att testa på denna typ av brutala träning. 😀

IMG_5609Btw, jag fick även tag i biljetter till morgondagens Tough Viking. Så jag och Marcelo kommer att springa loppet på 8km och det ska bli så kul. Så ikväll ska jag köpa hem en rejäl kolhydratbomb så jag har massa energi imorgon när vi kör. Vår starttid är 12:00 så ni som inte har något att göra imorgon får gärna komma och heja på oss! 😀

10 reaktioner på “Out of my comfort zone”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *