OSD- BMA


Shit vad  trist det är att lämna familjen och vänner för jag har verkligen haft grymma dagar här uppe. Det har vart den skönaste kontrasten på länge i mitt liv, bara när vi har käkat middag ute på pappas veranda och hört fåglarna kvittra, hundarna har sprungit fritt och lekt med varandra, mamma och jag fick äntligen tid tillsammans efter så lång tid. Det har liksom inte funnits någon stress. Jag är ju ledig lördagar och gårdagen var helt magiskt. Att vara ledig med familjen på landet, wow vad jag behövde det.

Även fast det är helt underbart att träffa familjen så kryper det i kroppen min som bara vill åka till Sthlm igen för att jobba. Så dessa dagar har vart behövliga för mig. Så vi ses igen när jag landat i Stockholm. 🙂

6 reaktioner på “OSD- BMA”

 • La Dolce Musica skriver:

  Ibland behöver man lite paus från allting. Vad skön blogg du har!

 • Sara skriver:

  Vilka snygga skor du har! 🙂 Vart har du hittat dem?

 • Sofia skriver:

  Kul att se att Stitch får följa med på så mycket! Hur fungerar det med flyget, är det någon speciell bur man måste ha osv? Har själv en Boston/fralla (vikt 10,5 kg) och skulle gärna vilja ta med i flyget men hör olika information hela tiden. Hur brukar du göra? Kram!!

  • Annica Englund skriver:

   Ja hon är ju min lilla bäbis, klart hon ska med 😀

   Ja alltså det är ju en gräns på 7kg om jag inte minns fel och Stitch väger inte alls mycket så förhoppningsvis kommer hon inte väga mer än det när hon är fullvuxen och kan därför tas med i kabin. Annars måste dom sättas i bur i lastutrymmet… Jag har en godkänd flygväska som jag tar henne i från Sherpa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *