Oriflame The One


I tisdags var jag på Fotografiska på Orilflames middag då dom är huvudsponsor till Fashion week. Elin Kling är ansiktet utåt för deras nya serie The One och med oss hem efter kvällen fick vi ett smakprov på produkterna.

Oriflame har alltid vart det här postordersminket som ens mamma, farmor köpte, jag själv beställde saker därifrån när jag var yngre men nu har dom vänt om helt till det bättre. Deras produkter känns lyxigare än innan, dom satsar mer och det finns tillgängligt nu för alla på deras webbsida. Detta fick jag från kvällen:

Power shine lipstick– väldigt behaglig konsistens men färgen kanske inte var något för mig. Jag har aldrig vart för glitter i läpprodukter men den finns i 15 olika färger så någon annan hade säkert passat bättre! Återfuktande känsla i upp till åtta timmar och har SPF12.
Colour impact cream e.s.– en cremeskugga med metalliceffekt. Sitter otroligt bra på locket, kan även läggas som en snygg tjockare eyeliner och finns i åtta olika färger.
Volume blast mascara– en mascara som ska ge bra med volym men jag själv tycker att mascaror med dessa borstar endast gör fransarna med definerade och man slipper klumpar. Denna och deras Beauty wonder lash mascara är otroligt bra om man vill få långa separerade fransar!

Mer information finns på Oriflame.se

2 reaktioner på “Oriflame The One”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.