Onewhey Rocky road

Älskar dessa portionspåsar, så lättsamma att ha med i väskan!

Min utbildning är på fyra timmar varje vardag och vi har då 10 minuters rast och då hinner man med ett snabbt mellanmål och jag själv tar ofta med mig protein som jag kan få i mig. Senast hade jag med mig en ny smak från Fitnessguru som heter Rocky road, ni vet det här supergoda snackset som man kan göra hemma? Den smaken var helt underbar, jag älskar den här smaken! Perfekt om man har sötsug men inte vill äta den där chokladkakan, blanda med vatten, skaka och drick och det är så mycket bättre än massa onödiga kalorier.

Såklart får man ju unna sig gotta men vill man vara nyttigare så är detta ett grymt alternativ och sedan är det en god smak efter träningen om man vill ta protein. 😉

8 reaktioner på “Onewhey Rocky road”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.