OMY ♥ Sephora

Titta vilket härligt litet kit som skickades hem till mig i veckan, en lite beautybok innehållande produkter som mer eller mindre räddar vardagen! I denna bok kan du se vilken beautyprofil du är så det var lite rolig läsning men det som jag gillade bäst var ju såklart innehållet i form av produkter.

Det var Sephoras egna produkter som jag testat tidigare förutom läpprodukterna, och läppstiftet fastnade jag direkt för och var tvungen att ha på mig igår! Tyckte det blev så snyggt tillsammans med min gröna blus och keps som jag mer eller mindre bär varje dag, haha.

Läppbalmet som också låg i var så behagligt, jag ville bara sitta och dra runt det på läpparna hur länge som helst men det gav ifrån sig färg. Jag är lite emot läppbalm som ger en nyans till läpparna, vill jag har färg kör jag på läppstift och vill jag ha något vårdande så ska det helst vara transparent. Men är man tvärtemot mig och gillar kombinationen så bör ni kika in Sephoras egna läppbalm. 😀

Är man en eyelinertjej så har ju Sephora egna varianter as well, dessa två i knalliga färger som poppar och jag tror den rödbruna skulle vara grymt snygg på någon med gröna ögon. Någon frivillig med gröna ögon som kan testa den och skicka bild? 😀 Jag själv har väldigt svårt att bära eyeliner men det är för att jag inte gillar hårda nyanser i mitt ansikte, jag måste ha en mjuk makeup för att känna mig bekväm och då snackar vi transparenta baser, nudeläppar och gärna en brun ögonskugga om jag har någon.

Sedan har det ju blivit väldigt trendigt med färgad mascara, det känns verkligen som att 90-talet är tillbaka på riktigt. Färgad mascara, magtröjor och till och med de två hästsvansarna man har på sidan av huvudet. Det är nice. 😉

Men för er som gillar denna typen av kit eller har någon vän som snart kanske fyller år så bör ni springa in på Sephora och kika runt. Jag lovar, man hittar alltid något roligt och bra ur deras sortiment!

5 reaktioner på “OMY ♥ Sephora”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *