OMG!

Då sitter jag, Marcelo och Hanna J i bilen mot stan. Jag och M har fått låna den för att åka till Kungens Kurva för att köpa inredning, igen, medan hon ska möta upp en vän. Vi ska först till lägenheten för att hämta ett skåp och släppa av Hanna sen blir det Chilli och Ikea.

Ser ni något roligt med den här bilden? Förutom min otroligt snygga min. 😉 Haha, OMG jag kissar på mig. Hanna var tvungen att byta om och eftersom hon hade sitt ombyte i bilen fick det bli i garaget. 😀

20130228-164127.jpg

22 reaktioner på “OMG!”

 • la skriver:

  haha Hanna är för rolig och vad snällt av henne att låna ut bilen till er 🙂 Ha en fortsatt bra kväll 🙂

 • Micki skriver:

  Har du läst vad Rosanna Charles skriver och svaret hon fått på sin blogg??

 • LL skriver:

  hhhaaa hon är för rolig hanna erat hem ser ut som ett litet dockskåp så litet men ändå så mysikt

 • Adis maslesa skriver:

  Hahaha Hanna alltså nästan var avsnitt på BB så var Hanna J bara i BH och trosor asså hon älskar verkligen att gå runt i bara underkläder!! =)

 • S skriver:

  Vad tycker du om Cliniques produkter?

 • LL skriver:

  Vad gör ni Annica

 • Emma skriver:

  Dåligt bloggande idag :s vad händer??

 • E skriver:

  Alltså Annica, du vet hon Rosanna Charles, hon har iaf tydligen lagt upp ett inlägg där hon beskriver en otrohet som hon bevittnat. Du kan läsa om det på hennes blogg eller skvarllerbloggens.se men iaf så spekulerar folk om att det är Marcelo som är otrogen mot dig med Jennifer. Ärligt talat så hoppas jag inte att du blir arg för detta för jag vill bara att du ska veta vad som går runt nu. Citerar vad folk har skrivit ”Du menar säkert Jennifer och Marcelo? Såg de ute på krogen för några veckor sedan”
  ”jag och mina vänner var på samma ställe som några av bb deltagarna och jag och mina vänner såg att Marcelo och Jennifer gick ifrån stället tillsammans men säg inte vart Annica tagit vägen. Du måste mena dom även om ingen i det där gänget är storbloggare.” ”Ner Marcelo och jennifer” Som sagt hoppas du inte blir arg utan bara tänker igenom om detta är sant, om det inte är det så fine skit i det men Annica om det är sant borde du tänka över vem du är tillsammans med. Kram

 • J skriver:

  Vad säger du om ryktet som säger att Marcelo varit otrogen mot dig? En bloggare (för övrigt en av de mer trovärdiga) skriver att hon sett det med egna ögon!

 • Nikolina skriver:

  snygga lökar 🙂
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

  • Jacqueline skriver:

   Well, my co-worker didn’t get a lawyer to get dirovce. She just walked to the court house and got the form and filled it out with her husband. They made the agreement on their own. If you pay for a lawyer, 90% of the case that the lawyer will settle with the other side of lawyer first because they go to court anyway. It’s all about the settlement. Getting a lawyer is just to make sure that the other side is not or minimize the chance of getting rib off. BUT, my step mother-in-law got robbed by her exspouse anyway even they both had a lawyer. It’s because her exspouse hide lots of money in cash and some other oversea stocks and houses that he never disclosed it during dirovce. YOU SEE.References :

 • Budiman skriver:

  skriver:Allting funkar jc3a4ttebra fc3b6r mig, men bakom heaedrn sc3a5 blir det bara grc3a5tt, sc3a5 bakgrunden syns inte dc3a4r, jag misstc3a4nker att jag mc3a5ste sc3a4tta in koden/lc3a4nken till bakgrunden nc3a5gon mer stans men har ingen aning alls var?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.