O&M Gold Smoothing Balm

Imorse när jag stylade håret testade jag en produkt som jag haft länge hemma men inte testat och det är  Original & Mineral Project Sukuroi Gold Smoothing Balm. Det är en intensivt reparerande, konditionerande creme som är framtagen speciellt för utjämning och reparerande av skadat hår. Perfekt om man blonderat och färgat det men såklart även om man upplever att sitt hår är lite slitet.

Cremen är inspirerad av Kintsukuroi som är den japanska konsten att laga trasiga keramik med guldlack. Den innehåller bland annat keratin som hjälper håret att stärkas. Gold of Pleasure oil som ger ett bra antioxidantskydd och Australiensisk macadamia-olja som tillför håret en fin och hållbar glans. Produkten reparerar håret på djupet och tar hand om skadade hårsträngar, den återställer näringsstaus och gör håret mjukt och hanterbart. Den är helt fri från sulfater och parabener.

Jag applicerade produkten i handdukstorkat hår, sedan stylade jag det genom att föna det torrt och lockade på det. Direkt när jag applicerat produkten kändes håret väldigt mjukt och lent och när jag sedan stylat klart det fick det en fin och naturlig glans. Sedan doftar produkten väldigt gott och känns lite lyxig sådär då den är guldfärgat, jag älskar guld. 😉 Den tyngde inte alls ner mitt hår och lockarna klarade även av lite vind vilket och ni som ofta lockar håret vet ju att efter några vindpustar har lockarna övergått till några små svängar i håret så det var ett stort plus! 🙂

Så inte nog med att det är en bra leave in och stylingprodukt så gör den även sig fin i badrummet, speciellt om man som jag kommer ha en del mässingdetaljer. 😀

Pris: ca 340kr

Ser ni glansen! 😀

14 reaktioner på “O&M Gold Smoothing Balm”

 • Nathalie skriver:

  Hej, är inte du svensk? Varför länkar du din blogg till finlandssvenska bloggare på fb eller är du från finland?

 • mia skriver:

  Jag vann hos en en stylist för bästa kommentar beachspray och hårolja från detta märke. Superbra men lite dyra. Vad glad jag blev.

 • anonym skriver:

  Vad har hänt med bloggen, ”plastig”, tillgjord, både till text och bild.
  Inte ett inlägg utan reklam.

  • Annica Englund skriver:

   Eller så är det så att jag gör fler inlägg/ dag och då kan det bli lite mer tips på produkter. Men jag gör fortfarande personliga inlägg varje dag som alltid 🙂

   • anonym skriver:

    Sen är det så uppenbart att du gör reklam för det du behöver själv och blir sponsrad med.
    (Men det kanske är smart, fast kanske inte alltid det läsarna vill ha, va vet jag).

    • k skriver:

     Tycker det är bra att Annica recenserar produkterna hon använder. Om det sen är spons eller inte, vad spelar det för roll?
     Har man en blogg att leva på så måste det ju vara reklam. Och det är ju inte bara positivt det hon skriver om produkterna.

 • anonym skriver:

  Har följt din blogg i fem är vad har hänt, bara reklam, när M och du var ett par längtade man att läsa din blogg,
  det var så roligt. förstår att du inte kan leva endast på bloggen, men det blir ju alldeles för mycket tycker jag
  persoligen, tror bloggen blir lidande, och läsarna färre!

  • Annica Englund skriver:

   Fast jag skriver lika många personliga inlägg nu som för några månader sedan. Och sen är det bara att acceptera att jag och Marcelo inte är tillsammans längre och vi är lyckliga på varsina håll 🙂

   • Anonym skriver:

    Jag skrev bara som jag tycker och har tyckt om din blogg, varför ska jag inte accepteraa det klar jag gör, det var nog det bästa!

 • Johanna skriver:

  Använder hairtalk schampo eller nåt annat? 🙂

 • Malin skriver:

  Wow vad fin du är i den färgen du har på blusen! Du strålar 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *