Olika ansiktsmasker samtidigt!

P1020520
P1020518
Om ni undrar vad det är för märke i min panna så är det efter min locktång… brände mig på nyårsafton innan jag skulle iväg. Haha!

Ännu en väldigt seg dag, jag fastnade framför Agnetas Nyårskarameller samtidigt som jag satt i ansiktsmask. Jag har en väldigt torr hudtyp så ansiktsmasker med massa fukt är det bästa för mig men ibland brukar jag kombinera två tre stycken beroende på vad mitt ansikte behöver. Som idag satt jag med en renande ansiktsmask i T-zonen samtidigt som resten fick massa fukt.

Jag har precis klätt mig för ett träningspass, jag ska möta upp Åsa på Itrim och köra överkropp och core men jag är så övertaggad idag att jag lätt skulle kunna åka till Noxbox efteråt och köra ett crossfitpass typ. Haha, säger jag nu ja men vi får se hur jag känner efter Åsas pass. Det vi körde på nyår tog väldigt bra i min kropp, speciellt i rumpan. Ska kolla med Åsa vilken övning det var så att jag kan köra det lite oftare så att rumpen får sig lite mer volym igen. 😀

Detta är en skönhetsblogg där jag skriver om allt som har med skönhet att göra och jag tycker verkligen att skönhet och hälsa går hand i hand. Mår man bra så ser man bra ut brukar jag säga och väldigt många av er läser denna blogg pga mina skönhetstips men jag har även en hel del som är intresserade av träning. Så från och med nu kommer jag att skriva om mina träningspass, vad jag gör, reps och set, vikter mm så att ni som är taggade på träning och skrivit in er på gym eller dylikt enkelt kan få lite tips här också så ni känner er något tryggare när ni ska träna. 🙂

33 reaktioner på “Olika ansiktsmasker samtidigt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.