OFRA

Innehåller adlink

Hade nyss en herre här från Stenskivor som mätte mitt stänkskydd till köket, jag ska ju ha samma väggplatta som bänkskiva och det kommer bli ruggigt snyggt när det väl är på plats. 😀

Hallå i tisdags var jag hos Presskontakterna för att kolla in lite härliga skönhetsnyheter och hittade dessa två från Ofra. Jag har testat highlightern innan men den är fasen värd att visa igen och nu testade jag rouget som ger en väldigt naturligt look till kinderna.

Rouget har fyra nyanser varav två är varma och två är lite kallare, tycker dock att det är lite konstigt att dom lagt varannan varm och varannan kall i paletten. Dom borde lagt de två kalla tillsammans och varma tillsammans för att man enklare ska kunna anpassa och variera makeupen. Men struntsamma, detta rouge finns i andra nyanser och även med glow precis som highlightern men jag själv föredrar ett rouge som är lite mer matt för att det ska se naturligt ut och sedan adderar jag gärna glowen med en highlighter.

Okej ska vi ta en vända med highlightern också som är en riktigt instagram highlighter. Jag brukar vara lite allergisk mot sådana då jag alltid vill att min makeup ser naturlig ut. Många highlighters som syns på instagram ser mer ut som lysrör än något annat, alltså dom poppar verkligen och vissa gillar det men inte jag!

Den här highlightern är mer metallisk och ändå ganska mjuk i tonen just för att den har ganska mjuka färger. Visst kan man få denna att ”lysa” också genom att maxa med den vita men den orangea tonen är ju skitsnygg på en solbränd hud eller varför inte på någon med riktigt mörk hudton. Skulle även vara snygg att lägga som ögonskugga. 😀 Men den som jag kommer att använda mig mest av i denna palett är den nyansen som är lite mer champagnefärgad, det är den jag lagt i mitt ansikte på bilderna och ni ser ju hur mjuk och fin den är, nästan lite metallisk än poppig och glittrig.

När jag satt och sminkade mig och solen sken in genom mina fönster, alltså jag kunde inte sluta stirra på min hud och highlighter. Och om ni tycker att hela mitt ansikte har en glow så är jag verkligen med er för jag testade en ny foundation från Lumene. Alltså jag var blown away av bareMinerals foundation men tro mig när jag säger att den är också kommer att ta plats i min necessär. Mer om den längre fram, nu stirrar vi oss blinda på mitt rouge och highlighter från Ofra. 😀

Pris: Rouge 329kr >>HÄR<<
Highlighter, denna är i ett kit men finns i olika varianter från 329kr >>HÄR<<

3 reaktioner på “OFRA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *