OFRA Cosmetics x NikkieTutorials

IMG_8640Jag har aldrig tidigare testat märket OFRA vad jag kan komma ihåg så när jag såg denna produkt trodde jag att det var Nikkies egna märke, men sedan när jag läste lite om produkterna så har tydligen märket börjat jobba mer och mer med influensers. I det här fallet så har dom gjort en liten kollektion med grymma Nikkie Tutorials som ni hittar både på Instagram och Youtube.

Nikkies kollektion består av tre stycken long lasting liquid lipsticks och en highlighter med tre olika nyanser i sig och ni vet ju hur mycket jag tjatar om highlighters men det är verkligen så jag. Och just denna är så jädrans krämig och pigmentrik att det är sjukt. Men å andra sidan hon är ju en riktig instagrammer så hon vet ju liksom vart ribban ska sättas. 😉

Produkterna i sig är inte bara kvalitetsprodukter utan dom är även vårdande, hela serien är vegansk och även certifierad av PETA samt Leaping Bunny.

Pris: 799kr på yourvanity.se

high IMG_8644 IMG_8654Jag är inte så jätteförtjust i läppfärgerna, inget som jag själv skulle ha i min makeupväska…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *