Nyttigt snacks

Sitter och har Bingolotto nu på i bakgrunden, är det någon av er läsare som spelar det? Jag kommer ihåg när jag spelade fotboll och vårt lag var tvungna att sälja lotter för att få in pengar till laget. Jag stod utanför Ica på mina skolraster för att sälja istället och smörade även in mig hos lärarna så dom skulle köpa haha. Gör man sådant fortfarande?

Jag har lagt lite ansiktsmask och testat lite produkter inför den kommande veckan. Var även tvungen att förbereda allt inför imorgon för imorgon sätts mina fönster och min balkongdörr in. Weii! Det som är mindre roligt är att dom har satt det från kl 7 (!!!) på morgonen. Får man ens göra det? Funderar på om jag ska ut och skriva om deras tider så att dom kan komma efter kl 9 i alla fall. Jag vaknar ju själv 7 så hur ska jag hinna vakna, äta frukost och göra det jag brukar på morgnarna? :O

I torsdags kväll var jag extremt sugen på något gott och när jag kollade över mitt kostschema så hittade jag ändå några kryphål som jag kunde använda mig av. Jag hade nötter, grädde, proteinpulver och sötpotatis. Så sockergrisen inom mig började mixtra och dona och fick ihop, hör och häpna, sötpotatischips, chokladpudding med grädde och nötter. Alltså hur nice gotta en torsdagskväll!? 😀 Jag njöt av varenda lite tugga, skickade bilder till min PT som bara skrattade och konstaterade att min själ var en riktig gottegris.

Veckans planer är, förutom massa träning, att fixa naglarna, övernatta med Moroccanoil på Stream Hotell, frukostevent med Color Wow på Diplomat, event med iDeal of Sweden och en brunch med Barebells. Som alltid lär ju något dyka upp under veckan men såhär ser det ut just nu.

Har ni något roligt att se fram emot? 🙂

Skär mm tunna skivor
Pensla dom i olja
Salta med lite havssalt
Sätt in dom i ugnen, 225° i 45min

10 reaktioner på “Nyttigt snacks”

 • anonym skriver:

  deras arbetstid börjar 7 ..skulle bli konstigt om alla ville skjuta tiden till 9..stig upp 6 ..inga konstigheter.

  • Annica Englund skriver:

   Visst, jag kan kliva upp tidigt. Men hur fungerar det för de som jobbar natt? Det måste vara ett helvete! :O

 • Jenny skriver:

  Jag har aldrig varit med om att byggare/målare kommer innan kl 08.. tycker 07 låter lite tidigt också faktiskt.. vem startar dammsugaren och börja spika upp tavlor kl 07 vanligtvis? Ingen😂😂..

 • anonym skriver:

  Hade stambyte här i 5 veckor de kom o gick från kl.7 till 4 ..varje dag

 • Camilla skriver:

  Du vet byggarbetstider är 7-16, inte 8-17 som kontor, dom måste ju börja någonstans och kan väl inte sitta och rulla tummarna en timme varje morgon för att de boende börjar 8/jobbar natt osv. Du får tänka på byggarna varje morgon när du vaknar kl 7, då har dom redan varit uppe i minst en timme för att vara på jobbet kl 7 så en enda morgon kan du väl offra dig. Sov över hos Xenia eller Daniel så kan du sova längre eller ta in på hundtillåtet hotell, du har ju råd.

 • Anonym skriver:

  De flesta har ju släkt och vänner att bo hos om renovering och liknande tar tid och man inte har råd eller lust att ta in på hotell !

 • Lisa skriver:

  Hej Annica! Kan du snälla dela med dig av receptet på chokladpuddingen? Lät ju så sjukt gott!! Eller hade du bara vispad grädde och proteinpulver i?

  Älskar sötsaker men håller också på att hitta lite bättre alternativ 🙂

  Kram på dig!

  • Annica Englund skriver:

   Ja alltså jag tar mitt proteinpulver och blandar med ganska lite vatten, ställer in i kylen i några minuter och sedan visar jag bara grädde till. Såååå enkelt! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.