Nytt till hemmet och blomsterprenumeration

Wow vad trött jag blev helt plötsligt, jag var ju så pigg och taggad på den här dagen när jag vaknade, åkte och hämta Stitch och kände för en lång skön prommis med henne. Men så fort jag kom hem och drog fram datorn så blev mina ögonlock så tunga.

Idag måste jag jobba in morgondagen för att 8:30 kommer taxin och hämtar mig och kör ut mot Arlanda. Vi har fått en packlista också och där står det att vi ska ha underställ och vindtäta jackor och byxor… jag har inga vindtäta byxor. När skulle jag införskaffat det och när skulle jag använda det? Jag måste ringa och dubbelkolla så jag inte tar med mig onödigt mycket eller ännu värre, alldeles för lite och kalla kläder.

Hörni jag har ju den här platsbyggda bokhyllan och den gör ju så förbaskat mycket i mitt hem och det som jag älskar med den är att man kan plocka ut och stoppa in saker så ändras väldigt mycket i hela rummet. Jag behöver inte stoppa in en ny soffa, ny matgrupp, gardiner utan dom som jag har är här för att stanna, och sedan kan jag pilla med smådetaljerna i hyllan. Som nu har det åkt in lite ”havsgrejer”, jag har alltid tyckt om vaser, krukor och prydnader som är havsinspirerande och de som ni ser ovan har nu fått en varsin plats i bokhyllan. 🙂

Min mässingskruka som jag haft i fönstret har jag bytt ut till denna i en krämig rödlila färg. Jag är så less på mässing… Sedan beställde jag lite diskmedel och handtvål då mina vänner klagat på att jag inte har något. Jag diskar ju aldrig för hand och sedan i badrummet har jag bara tagit en duschtvål då jag inte känner för att lägga så mycket energi där inne då det ändå ska göras om. Men nu är det åtgärdat och alla sakerna hittar ni på >>PickedOut<<. 🙂

Sedan i fredags förmiddag så kom mitt andra bud av >>Norr Mälarstrands Blommor<<, det känns verkligen lite lyxigt att få blommorna hemlevererade sådär inför helgen. Jag prenumererar ju på blomsterbud så en gång i veckan kommer tre buketter hem till mig så att jag hela tiden har fina snittblommor hemma. Dom är anpassade efter säsong, hur färgerna är hemma hos mig och vad för typ av vaser som jag har.
Dom här blommorna kommer bli så fina när dom slår ut helt, hoppas bara dom hinner göra det under veckan. 😀
Jag är inget jättestort fan av rosa detaljer, det är ett under att jag har rosa köksstolar men det skyller jag på mina tjejkompisar för. Jag övervägde mellan de jag har och ett par beigegrå och jag skulle nog lyssnat på mig själv… Nåväl. Dessa blommor var i alla fall supersöta, dom ser ut som små volanger men jag ska nog göra en liten notis att inget mer rosa. 😉

16 reaktioner på “Nytt till hemmet och blomsterprenumeration”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *