Nytt kostupplägg

Alltså nattkäk när det är som bäst! 😀

Herregud vad fort den här helgen har gått, det var ju nyss fredag!? Men jag har faktiskt en riktigt rolig kommande vecka framför mig för att då sätter ett nytt tränings- och kostschema igång. Kalle på WörkOut har lagt upp ett kostschema som jag ska följa till punkt och pricka den kommande veckan. Han är en grym PT men också en fysiolog som kan allt om all kost, procent, ämnen, hur protein, kolhydrater och fetter ska kombineras tillsammans för bästa resultat etc. Han är på en riktigt nördig nivå vilket jag älskar och nu har han räknat ut exakt hur jag ska äta den kommande veckan till min träning så jag får i mitt rätt mängd av det kroppen behöver. Och sedan får vi se hur kroppen svarar på det. 😀

Jag vill ju verkligen ha extremt tonade muskler och magrutor. Inte stor, bulkig och biffig på något sätt men väldigt tajt, hård och tonade muskler, ge kroppen lite mer former för jag tycker verkligen att det är så himla snyggt. Det jag också tycker är så spännande med sådant här är att lära känna kroppen på ett annat sätt, veta vad den reagerar på hur se hur jag själv mår om dagarna. Jag är ganska noga med att välja nyttigare alternativ när jag käkar men kanske ändå inte riktigt får i mig alla vitaminer och näring som jag behöver.

Så nu har ju då Kalle räknat ut all fett, alla kolhydrater, proteinet, vitaminerna allt som jag behöver få i mig under en dag så vi får ju se nu då den kommande veckan hur jag mår och hur min kropp reagerar.

Nu ska jag i alla fall äta frukost. Billy kom igår men han sover fortfarande så jag ska passa på att jobba också under tiden.

9 reaktioner på “Nytt kostupplägg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.