Nytt från Rebecca Stella

Min klänning hittar ni >>HÄR<<

Såg att några av er var lite irriterade ang helgens festligheter. Inte att jag gick ut och festade utan att jag inte lägger ut sådant på bloggen och efter många festhelger så känner jag nog att bloggen är min plattform där jag skriver om skönhet, hälsa och större event. Men när jag bara ska gå ut och festa så kör jag det på Snapchat då jag egentligen inte lägger så mycket värdering i det plus att det blir väldigt spontant. Så vill man jättegärna se vad jag har för mig när jag går ut på kalas så är det ju faktiskt inte svårare än att ladda ner den appen. 😉

Men på lördagen så var det inte bara fest på kvällen utan jag och Daniel åkte på Rebecca Stellas brunch och lanseringsevent, hon har släppt lite nya och grymt snygga plagg. Jackan och klänningen som jag velade mellan i lördags när jag skulle gå ut var därifrån, såg att många undrade på Instagram. Dom två är mina favoriter från hennes kollektion så självklart fick dom flytta in i min garderob tillsammans med en nude/ rosa klänning med nätdetaljer och en mockaliknande kappa.

Sedan har jag inte testat hennes makeup och jag tänkte ge det en chans nu i veckan för att se om det är något jag kan rekommendera er eller inte. Har ni hunnit testa något därifrån? Vad tyckte ni i så fall?

Nu ska jag göra mig klar för att åka och handla skenor till luckorna som ska sitta på min diskmaskin, missade helt att man var tvungen att ha sådana när man har en integrerad variant så jag ska hoppa i lite mer representabla kläder än vad jag går runt i nu. Tror inte att en croppad t-shirt och mjukisar är sådär jättepoppis just nu. 😀

Ni hittar alla plagg från Rebecca Stella här!

22 reaktioner på “Nytt från Rebecca Stella”

 • Emsi skriver:

  har testat hennes eyeliner, den flytande. weapon-nånting. den sämsta jag nånsin provat, rinnig som tusan och sitter inte kvar för fem öre och rinner ur i förpackningen så man blir svart överallt bara av att ta i den. betyg: minus 5 av 5.

 • emma skriver:

  Hej Annica!

  Är på jakt efter en ny hudkräm till mitt torra ansikte och har fått upp ögonen för Maria Åkerberg. Har du någon erfarenhet av hennes produkter?

  • Annica Englund skriver:

   Ja men jag själv fastnade inte för dom men jag kan inte säga att jag gav dom en ärlig chans… Vad är anledningen till att du väljer dom?

   • Emma skriver:

    Tack för svar! Jag föredrar ekologiska produkter som innehåller mer rena produkter, vilket också passar min hudtyp som är lite känslig. Sen ligger priserna inom min budget. Men har du något annat tips vore det guldvärd då jag tycker det är super svårt att välja produkter. Har dock fastnat för Pixis ansiktsvatten som du tipsade om för ett tag sedan.

 • Josefine skriver:

  Har följt dig sen BB, har aldrig lämnat en kommentar. Men nu bara måste jag 😉 Du fullkomligt strålar Annica, och vilket otroligt jobb du gör med bloggen! Så inspirerande att läsa, varje dag.
  Jag skrattar så jag gråter när jag tittar på dina snaps, alltså du och Daniel😂 Och vill köpa nästintill varenda plagg du har på dig, vilken stil du har styrt upp! Du gör skillnad, fortsätt som du gör 👊🏻

 • Anne skriver:

  Märkligt att inte killarna fastnar för Daniel. Han verkar ju helmysig.

 • sandra skriver:

  Varför har du jämt oversize plagg på dig? Du borde framhäva din tränade kropp och pejjade bröst i mer tajta kläder.Plus att man ser kortare ut i stora plagg.

  • P skriver:

   Det kallas personlig stil. Samt ha på sig det man känner sig bekväm och snygg i. Oavsett vältränad kropp eller inte så behöver man inte framhäva något eller dölja för den delen.

   Otroligt omogen kommentar ifrån din sida faktiskt att ens ifrågasätta vad en annan människa väljer att ha på sig och framhäva på sin egen kropp.

   Otroligt dum kommentar

  • Lina skriver:

   Håller med hon har alltid förstora kläder , sen att det skulle vara problem med att finna tighta kläder kan ju inte stämma då hon inte kan vara den enda som det inte finns tighta kläder till hon är ju inte onormal i kroppen på nått vis

   • anonym skriver:

    Hon tar väl på sig de kläder som hon får sig tillskickad, kan inte tro att hon skulle välja de kläderna själv.
    De verkar inte passa på och till henne.

  • Therese skriver:

   Hon kanske bara helt enkelt tycker att det är bekvämt och snyggt? Man behöver inte alltid ha korvskinn på sig…

  • Maria skriver:

   Har ni tänkt på att hon kanske tycker det är skönt, tycker det är snyggt eller att hon själv avgör vad hon vill ha på sig? Det är väl hennes val, man måste inte ”framhäva sin kropp hela tiden”?

  • Annica Englund skriver:

   Jag gillar oversize och gillar inte att framhäva min kropp så mycket 😀

 • Lina skriver:

  Hej! Jag har ganska torr hud nu när det är lite kallare ute, men har även mycket pormaskar så vill inte använda så fet kräm. Har du något tips på en kräm som skulle funka? 😊
  Och har du något tips för att motverka milier? Tog bort mina för något år sedan på en klinik men dom har kommit tillbaka igen..

 • Viktoria skriver:

  Hej Annica!
  Jag har en fråga som egentligen inte hör till detta inlägg men iallafall.. Har du något tips på primers för en torr hud? Jag har bra hudvård som återfuktar men jag upplever att min foundation släpper/krackilerar på näsan efter ett par timmar. Har en oljebaserad foundation så där sitter inte problemet utan jag tror jag behöver en primer i min rutin 🙂

  Tack för en bra blogg!
  Kram Viktoria

 • anonym skriver:

  Din blogg kommer nog dala” om du inte skriver om något annat.Varför har bloggen gått upp så bra tror du ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *