Nytt från Neutrogena

Halloj!

Här kommer lite nytt och härligt på hudvårdsfronten från Neutrogena. Dom har precis lanserat hudvårdsserien Spot Proofing som inriktar sig på en hud som har problem med bland annat finnar och utslag. Serien innehåller rengöring, ansiktsvatten, skrubb, mask och en creme för att täcka alla områden i din hudvårdsrutin och doften är så himla fruktigt fräsch!

Neutrogena var det första hudvårsmärket som jag själv började med när jag var yngre och dom har olika serier för olika behov så att det finns något för alla! Jag själv är ett stort fan av deras rengöringswipes som är perfekt att ha med i handväskan, när man ska på en weekend eller i handbagaget när man flyger och vill fräscha till sig lite. Jag använder ju inte bara dom till ansiktet utan även resten av kroppen om jag känner för att fräscha upp mig snabbt och enkelt. 😉

Produktens hittar ni lättillgängligt på Apoteket för under 100- lappen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *