Nyheter på Åhlèns skönhetsavdelning

Keps- Ivy Revel // Väst (inte äkta) second hand // Jeans- Bik Bok // Skor- Yeezy // Väska- Gucci

God morgon!
Alltså min dag startade inte bra, jag skulle på fotbollsmatch men det slutade med att jag fastnade i trafiken och kom inte loss. Så jag missade matchen helt, aldrig mer ska jag ta bilen när jag har bråttom. Jag måste lära mig att åka kommunalt!

Gårdagen startade bättre för då åkte jag in till Åhlens skönhetsfrukost där dom presenterade nyheter och vi fick även höra att Åhlèns nu kommer att utöka sin skönhetsavdelning för det har blivit så stort. Alltså det är så kul att jobba inom denna branch för just nu är skönhet är större än någonsin och fortsätter att växa.

Det serverades god acaibowl, härliga juicer och sköna presentationer av deras egna märken Wera, Berså och Skir som är hudvård. Det finns rengöringar, cremer, hår- och kroppsprodukter i serien och kostar från ca 30kr och utöver det kommer även makeupborstar som kommer att kosta från 99kr, lansering vecka 41 så gå in och kika då. 😉

Perfekt med reseförpackningar.Alltså ska man köpa blommor till mig är det hortensior det ska vara, älskar dom!Dom har även bytt ut sin bomull mot ekologisk men det är fortfarande samma pris, stor tumme upp!Deras egna makeupborstar, från 99kr.

1 reaktion på “Nyheter på Åhlèns skönhetsavdelning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *