Nyheter från Clinique

Innehåller adlink

Nu i höst, närmare bestämt i september så lanserades Clinique tre härliga nyheter i Pep-Startserien; Pout Restoring Night Mask, Pout Perfect Balm och Double Bubble Purifying Mask. Tre superhärliga nyheter med ett barnsligt lockande utseende och alla produkterna är superhärliga, trots att jag typ inte fattade vissa, haha! Eller alltså jag fattade ju hur man skulle använda dom men ni fattar när ni läser om nattmasken. Det är bra produkter och det är i den prisklassen som Clinique brukar ha. Dock tycker jag att nästan 200kr för ett läppbalm är lite too much. Då skulle jag hellre rekommendera Biotherm Beurre De Lèvres Lip Balm som kostar runt 100-lappen och är minst lika bra!

Ni hittar alla produkterna på din närmsta Kicksbutik och övriga Pep Starprodukter >>HÄR<<

Pout Restoring Night Mask är precis vad den låter, ett nattmask för läpparna men det står att den även kan användas dagtid. Man ska låta formulan verka under natten för att ge läpparna intensiv fukt, den verkar vårdande och reparerande för torra läppar. Jag själv smörjer alltid in mina läppar efter jag borstat tänderna och ska gå och lägga mig så detta är något som kommer att ligga på mitt nattduksbord. Det som jag däremot tycker är lite konstigt är att det står i infobladet att det är en nattmask men även kan användas under dagen. Varför en lägga till då att det ska vara en nattmask och inte bara en återfraktande mask för läpparna!? Men den är grymt skön, läpparna blir så mjuka och kyssvänliga vilket är ett måste för en singel som mig. 😉
Pris: 190kr
Pout Perfect Balm
är ett läppbalm som ger läpparna en lätt hint av färg samtidigt som den boostar läpparna med fukt. Jag själv är inget jättefan av läppbalm som ger färg men det finns andra som gör det. 😉 Denna produkt innehåller en blandning av mjukgörande och stärkande ingredienser som sheasmör, vaseline, glycerin och linolsyra. Alla verkar också återfuktande. Det är en skön produkt men som sagt och den finns i tre olika nyanser.
Pris: 190kr
Double Bubble Purifying Mask 
är en mask som är väldigt uppfriskande och rengörande för huden. Denna lade jag själv efter jag duschat då min hud var så mest redo för lite behandling och det är en knallrosa gelmask som förvandlas till små bubblor under tiden den verkar i ansiktet. Den har en peelande effekt vilket gör att den tar bort de döda hudcellerna så den nya fräscha huden kan komma fram. När jag testade den på handen först så tog den bort min spraytan så den har en bra och kittlande peelingeffekt utan att verka uttorkande.

Denna produkt ska skakas innan användning, sedan applicerar du den jämnt över ett rengjort ansikte och låter den sitta på under tiden den bubblar vilket är ca 2 minuter. Skölj och massera sedan av den. Så mitt råd är att göra detta under tiden du är i duschen. Lägg masken, schamponera sedan håret och när du gjort det kan du skölja av denna. #Multitasking 😉
Pris: 305kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *