Nyårslistan

1451203888-9793
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Alltså jag har gjort otroligt mycket nytt i år så den listan hade blivit lång. Men jag är glad över att jag reste en hel del själv för det var något jag aldrig skulle göra innan, jag var för feg. Det är kul att resa själv för man lär känna så mycket nya människor och man blir mer framåt.

Är det något du saknade år 2015 som du vill ha år 2016?

Lägenheten vi ska flytta till. Så många gånger jag fått damp över att jag inte ser mina kläder i garderoben. Och sedan en bil, kanske något att fundera över att skaffa nästa år?

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

Jag har inget speciellt datum tror jag som jag kommer att komma ihåg sådär utan det är mer händelser.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Mitt byte från Spotlife till Finest. Det är så skönt att jag får arbeta på det sättet som passar mig och att jag kan skriva om det som jag vill och tycker. Det har gjort att det är mycket roligare att blogga vilket resulterar i att fler läser bloggen och på så sätt genererar det mer pengar. 😉

1440453898-9793
Vad spenderade du mest pengar på?

Väskor, resor och mat. Alltså så mycket mat jag ätit ute, det är helt galet. Alltså jag  skämtar inte om jag säger att det är runt 10,000kr i månaden som går åt att käka ute.

Och din största framgång privat?

Det är hanteringen med mitt humör, jag tror inte att ni förstår hur stort problem det vart. Jag har vart hemsk att leva med och bara det här att ändra min kost och träning har gjort att mitt humör ändrats så mycket, jag kan liksom inte komma ihåg senast jag var riktigt arg. Nu är jag mer pedagogisk och är mer rakt på sak och inte låter saker gro inom mig och sedan explodera.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag har vart så mycket gladare, positivare och mer driven än någonsin. 🙂

Vad önskar du att du gjort mer?

Vart mer min familj, alltså jag saknar dom något enormt och önskar att jag hade närmare till dom. Men jag är glad för dom dagar vi fått tillsammans men nästa år ska jag se till att jag träffar dom mer!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015?

Denna låt, minnen tillbaka till Australien alltså. Sedan har vi ju kära Justin Bieber, do I need to say more?

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

Vi var hemma, Marcelo överraskade mig med vänner på vår bakgård. Det regnade och var ganska kallt men vi hade hur mysigt som helst. Någon vecka efter firade jag och Marcelo tillsammans med massor av vänner, #Anncelo50.

Högsta önskan just nu?

Såklart är det ju att jag och alla i min närhet kommer att hålla sig friska och krya. Men sedan är det också att nästa år blir minst lika bra som detta för då vet jag att det kommer att bli ett grymt år!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Att jag hade träffat familjen mer, dom betyder allt för mig. Men sedan så är jag nöjd med allt, får man inte vara med om motgångar så är man heller inte med om framgångar.

IMG_6720-650x488-2
Vad fick dig att må bra?

Träningen, den har gjort så mycket för mig. Jag mår så bra när jag är igång. Sedan allt resande har gjort att jag fått nya krafter och blivit mer peppad att blogga för det är ju så roligt att dela med sig av det man får uppleva. Sedan Marcelo, men han får mig alltid på gott humör.

Den maträtt du åt oftast 2015?

Sushi tror jag sedan kommer nog Acaibowls på andra plats om det ens räknas.

Vilka länder besökte du?

London, Dubai, Spanien , Australien, Tyskland två gånger (Berlin, Hamburg), Österrike, Estland, Danmark och Thailand. Tror inte det är några fler om man inte räknar med mellanlandningar. 😉

Vem saknade du?

Jag har saknat mamma lite extra i år eftersom jag inte träffar henne så ofta, det är en eller två gånger om året men nästa år ska jag se till att vi ses mer! Sedan min farmor, hon börjar bli gammal och det känns jobbigt att veta att hon en dag inte kommer att finnas där. Men hon är pigg och kry nu, en riktig krutkärring och hon kommer nog att få leva många år till!

annika-englund1
Vad är du mest stolt över?

Jag är väldigt stolt över att jag lärt mig hantera mitt humör, det betyder väldigt mycket för mig. Och att jag slutat att jämföra mitt arbete med andras, det jag gör är bra och det är många som gillar det och jag tänker att fortsätta med det. Jag är stolt över att jag kommit så långt som jag faktiskt gjort. För fyra år sedan satt jag i min lägenhet i Östersund och var väldigt olycklig, jag behövde en vändning i mitt liv och Big Brother blev den vändningen. Jag träffade en kille som fick mitt hjärta att slå volter, jag startade upp bloggen efter BB då det var det jag ville arbeta med och titta vart jag är idag. Idag får jag vara med om så sjuka grejer jag aldrig trodde att jag skulle få vara med om, träffa så otroliga människor och jag är så fri. Det är något jag kommer vara evigt tacksam över!

8 reaktioner på “Nyårslistan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.