No7 Lash Impact mascara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det var länge sen jag hittade en riktigt bra mascara som jag velat visa upp, men sedan kom jag på mig själv att jag använt den här de senaste gångerna för att jag gillar borsten så pass mycket. Jag har fortfarande väldigt dåliga fransar men dom börjar växa till sig lite så det är ju på väg åt rätt håll.

Men jag får ofta frågan om jag kan tipsa om billiga bra mascaror och då skulle jag säga att det här var en av dom. Det här med att mascaror säger att dom ger volym får man ofta ta med en nypa salt, jag menar vart ser det ut som att det här är en volymmascara? Kolla på resultatet nedan, detta kallar jag inte volym direkt. Däremot är fransarna kolsvarta, inga klumpar, den smular heller inte och fransarna håller sig mjuka om ni förstår vad jag menar. I många fall man kan uppleva att fransarna känns hårda efter att man applicerat mascara vilket också kan leda till att dom lättare går av.

Det här är en sådan som jag brukar kalla för ”vardagsmascara”, den ger en bra mängd produkt på fransarna och det är den här effekten jag själv är ute efter till vardags. När jag ska på fest och vill ha maffiga fransar så väljer jag den här mascaran! 😉

Pris: 125kr på Apotek hjärtat

no7-mascara
Före och efter.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ett tips! Har du svårt att måla underfransarna? Använd en snedskuren borste och ta mascara på den.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pensla sedan på mascaran med den på underfransarna. Då kommer du att få en jämnt och fint resultat. 😉
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 reaktioner på “No7 Lash Impact mascara”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.