NLY MAN Pool Party

Innehåller adlinks

Hej på er!
Ska ner och möta en viss Martin alldeles strax för en snabb inspelning. Ni har väl inte missat Intimt med Björk? Well det är det jag ska spela in, spännande, spännande. Vilket ämne tror ni han kommer att grilla mig lite inom? 😀

Igår var jag, Xenia och Daniel iväg på Nelly.coms poolparty som dom hade. Nelly, dom kan det här med fester. Coola locations, bra människor och man har alltid kul. Jag var rätt trött igår kväll men självklart hade dom en kaffebar som serverade iskaffe, rena lyckan alltså! Så där hängde jag en del mellan varven som jag gick runt med en liten vattenpistol med alkohol i. Jag gick runt och sprutade i folks munnar… wow vad det där låter fel haha. Men jag gjorde det och sedan fick jag agera bodyshot ett tag.

Sedan efter 22 åkte alla iväg mot F12 så vi var där en snabbis innan vi åkte hem till Daniel för att kolla ex On The Beach. Alltså jag är så glad över att det inte är drama i mitt liv utan det är liksom det programmet som får bidra med det. Men när vi sitter och kollar är jag mest tyst medan Daniel och Xenia sitter som två sportkommentatorer, sliter håret från skallen, hoppar upp och ner och skriker haha. Det är minst lika underhållande som självaste programmet.

Nu ringer Martin, vi hörs lite senare! Puss!

Jag och kexet på en svan, risky business. 😀
Söta Alexandra, jag och Odain. Min jacka är från Diesel.
DP och kexet.
Det serverades godo wraps!
Poolparty!
Så fin utsikt!
Topp- Länk // Byxa- Länk (liknande)

4 reaktioner på “NLY MAN Pool Party”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.