Netflix n’ chill

Åh jag har hämtat Stitch, vi svängde förbi hemköp och det blev lite naturgodis och torkad mango. Vi hann med ett stopp till också på pizzerian vid mig, pizzorna här är så goda. Så det blev en bananpizza och bea, yummie. Så nu sitter jag och mumsar framför tvn, Stitch sover bredvid mig i soffan och jag ska ta och kolla igenom Netflix efter någon bra film. Har ni några tips? 😀

Annars får ni ha en jättetrevlig helg allesammans så hörs vi på söndag! Puss!

6 reaktioner på “Netflix n’ chill”

 • Malin skriver:

  Hej Annica!
  Jag har länge letat efter en grej o kom på härrom dagen att jag kan ju fråga dig, du är ju bäst på sånt här! Jag söker ett balsam el en inpackning som gör mitt hår lika glänsande o fint som är man använt ”efterbehandligen som är med i hårfärgningsförpackningarna” när man färgar håret själv hemma:) hm vet du vad jag menar? Har du något du kan rekommendera? Jag känner bara dyrt eller billigt spelar ingen roll!
  Ha det gott o tack för mycket bra tips o råd här på bloggen! Har följt dig sen big brother o halkar in i bland för att se hur du har det o kolla lite skönhetstips;)
  Kram från mig<3

 • iseedee skriver:

  Vad mysigt ni har det! =)

 • Tamy skriver:

  Kvalitetstid big time 🙂 , jag är också helt galen i torkad mango btw och kan inte få nog.. Och tack för att du gjorde det enkelt med middagsvalet hemma hos oss idag, pizza it is (i soffan framför fotbolls VM gissar jag). Önskar dig en härlig söndag 🙂

  • Annica Englund skriver:

   Haha så nice med pizza en fredagskväll 😀
   Jag kollade inte fotbollen dock, det blev en dokumentär 😀

 • Mille skriver:

  Hej Annica!
  Vart har du köpt de fina glasen med guldkant någonstans?? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.