#NellyCharter

Innehåller adlinks

Då har jag äntligen Internet. Alltså jag har ingen aning om vad som hände med min telefon när vi landade, mitt abonnemang ska ju fungera överallt så jag ringde kundtjänst och höll på att fippla och det slutade med att man skulle ändra om operatören…jag vet inte. Men det löste sig så jag i alla fall kunde köra lite instastories.

Det blev en tidig morgon, vi alla möttes på Scandic Anglais, fick frukost på bussen och sedan när vi kom fram till Arlanda hade vi oss en egen incheckning. Alltså när Nelly ordnar, då ordnar dom! Så allt gick supersmidigt och när vi skulle boarda hade vi ett eget plan. HUR FETT!? Det var bra stämning på planet, allt var så taggade och när vi klev ut så möttes vi av 23° och strålande sol. Kunde ju vart en sämre fredag!

Vi hoppade på bussarna och åkte mot dagens location. Jag säger bara det, en av de häftigaste ställena jag vart på. Där skulle jag vilja ha någon fest någon gång, det var magiskt! Med tanke på dagens uppdateringar så kör vi en imorgon också. Även fast jag är ledig lördagar så är det så värt att slänga upp bilderna från det jag har upplevt.

Nedan kan ni även se hur dom livesände från festen så ni får en känsla lite av vad vi vart med om. På slutet kommer att liveband in och spelar för oss och precis i slutet av klippet…ja då kliver Ankan upp på bordet och dansar. Ni avgör själva om ni vill titta! 😀

Psst! Alla plaggen som ni ser i klippet nedan hittar ni här: KLICK!


1. Länk // 2. Länk // 3. Länk // 4. Länk // 5. Länk // 6. Länk


1 reaktion på “#NellyCharter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.