Naturliga bryn med brynskugga

Innehåller adlink

I början av sommaren var jag på ett event med Sweedlashes och The BrowGal som är ett jättekänt märke i bland annat USA. Hollywoodcelebs älskar grundaren Tonya Crooks för hon är den som är allra bäst på bryn, hon fixar bland annat Kardashians bryn som alltid är on fleek!

Jag har ju berättat att jag är lite av en periodare när det kommer till bryn, ena stunden pomade, andra pennor och nu är det tillbaka till skugga igen. Fast det beror såklart på vad det är för typ av make jag ska göra, skuggan skulle jag mer sätta till vardags vilket jag gjort idag.

The BrowGal hittar du bland annat på Kicks.Den här paletten består av tre kalla nyanser, en mörkgrå, ljusare grå och en brun. Jag själv använde mig bara av de gråa nyanserna. Paletten kostar 379kr, lite överpris tycker jag så jag länkar en för 156kr >>HÄR<<Såhär ser mina bryn ut utan något på dom. Jag har tatuerat mina bryn så jag har en färdig mall att gå efter.Jag börjar med den mörkaste färgen och drar en jämn linje undertill på brynet. Men jag lämnar ca en tredjedel av brynets början för där använder jag en ljusare nyans.

Sedan förlänger jag brynet i ytterkanten undertill.

Jag förlänger även brynet upptill i ytterkanten. Jag gör som en ram runt brynet och fyller inte i något mellan för att få en sådant naturligt resultat som möjligt och för att man ska se stråna tydligare.

Jag fyller i början lite lätt med den ljusare grå färgen men bara i underkanten.
Sedan går jag på en bryngelen, denna får verkligen brynen att sitta på plats! Kostar 195kr.Jag borstar upp stråna i början av brynet och sedan mot ytterkanten borstar jag till dom så de ligger i den riktningen som det växer.
Klart!

6 reaktioner på “Naturliga bryn med brynskugga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *