Nästa destination -gymmet!


 Hej på er! Det är sunday fun-day och jag är på väg till gymmet. Ingen tvekan om det efter veckan i onyttiga USA. 😀

Inatt så sov vi i Skarpnäck. Jag och Marcelo åkte dit igår kväll, åt middag och kollade film sedan när vi skulle åka hem så orkade vi inte så vi sov kvar och det var så skönt!

När jag vaknade imorse så var jag helt borta i skallen så när jag såg Marcelo blev jag brydd vem han var och drog täcket om mig sedan så vaknade jag till och insåg att det var min älskade partner. Sedan känner jag inte av tidsskillnaden, ingen Jetlag what so ever. Jag sov hela flygresan från Miami till London, älskar att min kropp är så samarbetsvillig och anpassar sig så bra!

Det är  i alla fall skönt att vara hemma och inte bo i en resväska men jag saknar ju vädret såklart men det är dock inte lika kallt här i Stockholm som när jag åkte, nästan lite vårkänsla så det kändes inte allt för jobbigt att ta sig ut. 😀

Kolla under kategorin ”Resor” så kan ni se hela min Floridaresa där och ni kan även se den under #SeizeTheKeys på Instagram och Facebook. En resa för livet!

7 reaktioner på “Nästa destination -gymmet!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.