Näsoperation

Desktop
Hej Annica jag har en fråga om din näsoperation 🙂 Jag gjorde min för 2 år sen, jag är väldigt nöjd men vill göra en liiten justering. Min fråga är dock, hur länge var du svullen när du gjorde din första näsoperation och när du gjorde justeringen? För när jag opererade näsan första gången var jag utan att överdriva skitful de tre första månaderna, näsan var så svullen och jag såg ut som en liten gris och bara allmänt ful och jag orkar inte gå igenom det igen, tycker du jag ska göra justeringen eller blir man lika svullen?

Svar: Hej!
Jag gjorde också min operation för lite mer än två år sedan och jag var svullen länge. Efter ca 9 månader gjorde jag min första justering eftersom då började man se broskbildningar osv. Efter det så var jag inte alls lika svullen som första gången eftersom det inte var ett lika stort ingrepp. Så gör justering om du inte är nöjd för även om det skulle se konstigt ut i tre månader är det ändå värt det eftersom du ska leva med näsan resten av livet. 🙂

Jag är fortfarande inte klar med min snok, jag har fortfarande lite brosk kvar i tippen och jag måste ta kortisonspruta för att få bort det sista så det är därför min nästipp kan se väldigt ojämn och sned ut. Men det är som sagt lätt fixat och jag är mycket nöjdare med min näsa nu än innan. 🙂

13 reaktioner på “Näsoperation”

 • Amanda skriver:

  Hej Annica!
  Jag har världens minsta ögonlock pga smala ögon och jag får inte till en snygg sminkning, det jag lägger på ögonlocket ”gömmer” sig under. Har du något tips på hur jag ska göra för att det ska se rätt bra ut?
  Älskar din blogg och dina videos, hjälpt mig riktigt mycket! 🙂

 • jejje skriver:

  attans, är det bara jag som tycker du är så mycket snyggare innan du gjorde läppar och näsa? 🙂

 • Sandra skriver:

  Men du såg helt ärligt bättre ut på före bilden

 • anonym skriver:

  På förebilden har hon ju makeup och är tillfixad och har mörkt hår, på efterbilden är hon naturell. Det går ju inte att jämföra.

  • Anonym skriver:

   Ingen ide att bry sig om dessa två … Ge dom ingen luft. Dom vill bara få mot kommentarer ….

 • Anna skriver:

  Försöker att se skillnad mellan före o efter bilden men jag kan banne mig inte se.

 • Elina skriver:

  Vilka fina läppar du hade, det har du nu också 🙂

 • Shit vad otroligt fin du var innan!! Alltså du är fin nu med men du passar otroligt fint i mörkt hår, dina ögon träder fram på ett helt annat sätt. Men förstå att dom flesta vill vara blonda för det är väl så inne att vara blond, med lösögonfransar, förstorade läppar och allt det där. Det är skrämmande vad alla ska se lika ut. =) Men du är fin som du är nu med, bara du som märker det där med nästippen, för ärligt talat så ser jag inte stor skillnad på före och efter. Men det är nog för att bilden är tagen framifrån.

  Hoppas du får en jättefin fredag!

 • Pernilla skriver:

  Hej Annica älskar din blogg och du är så vacker. du och Marcello är sånt fint par! 🙂 jag är 17 år gammal och är ganska missnöjd över min näsa, den är sne .. men dock inte i spegeln eller på Instagram kameran. men när jag väl tar kort med vanliga Iphone 5 kameran så blir hela mitt ansikte snett, speciellt min näsa 🙁 tycker det är jobbigt för jag ser så konstig ut på den kameran men inte på Instagram kameran. är såå missnöjd, vill inte ens ta kort med kompisar längre för att det blir så snett. vet inte om jag inbillar mig bara eller om det verkligen är så, var du med om det? tacksam för ett svar om du vet varför det blir så :'( puss

 • Linda skriver:

  Oj mycket finare före! Näsan är mer propertiornerlig till resten av ansiktet. På efterbildande ser du ut som nån som skämtar i Photoshop eller någon som inte riktigt kan retuschera.

 • Sandra skriver:

  Jämförde inte helheten och att hon är fixad på före bilden.
  Tycker hur som helst näsan såg mycket mycket bättre ut innan hon fixade den, passade henne mycket bättre.
  Men huvudsaken är ju att annica är nöjd 😉

 • Emil skriver:

  Du såg bättre ut innan. Vilken katastrof

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *