NARS Natural Radiant Longwear Foundation

Innehåller adlink

NARS presenterar sin första hållfasta foundation, som är otroligt lätt i konsistensen och lystergivande. Produkten är berikad med extrakt av hallon, äpple och vattenmelon som mjukar upp och förskönar huden. Denna foundation innehåller en speciell nyanseringsteknologi som ger denna foundation förmågan att matcha din egen hudfärg så bra som det bara är möjligt.

Nu när jag testade denna produkt så var den lite för ljus för min hudton vilket syntes ganska direkt vid applicering. Men efter ett tag var det som att den smälte in och blev ändå jättefin på huden trots att den ger medium till full täckning. Det är många foundations med hög täckning som gör att man ser väldigt platt ut men eftersom den här produkten samtidigt är lystergivande så ser ansiktet mer levande ut. Denna produkt ska även vara svettresistent så ska du slå klackarna i taket någon kväll så kan du känna dig säker med denna. Den är främst framtagen för normal till en mer oljig hud. För bästa resultat ska man ta lite foundation på fingertopparna, värma upp den och sedan applicera… med fingrarna. Jag är inget stort fan av det men jag vet att många därute tycker det är simpelt och går snabbt så här har ni en kandidat för det. Och du får en mer täckande effekt om du applicerar med fingrarna än om du gör som jag gjorde.

Jag själv applicerade med  beautyblender. Jag älskar att använda mig av den just för att basen blir jämn och man får en fin glow då svampen är fuktad. Jag testade att gå tillbaka till borste ett tag men är man torr så ruggar man bara upp hunden och får torra flisor i hela ansiktet. Så är du torr så testa att gå över till att applicera din bas med en Beautyblender. Jag lovar, det är skillnad!

Pris: ca 400kr >>HÄR<<

Före och efter.

Close up på huden så ni ser hur fint den smälter in.

2 reaktioner på “NARS Natural Radiant Longwear Foundation”

  • Lina skriver:

    Hej! Jag har en fråga som jag verkligen hoppas du kan hjälpa mig med. 🙂 Skulle va så tacksam. Jag har problem med hormonell akne på rygg, bröst samt i ansiktet. Nu har jag börjat träna på gym ganska intensivt men är så rädd att aknen ska bli värre, när man läst om personer som fått problem med akne när de börjat träna. Hur ska jag bäst göra för att slippa det? Jag duschar ju efter varje gång men samtidigt torkar ju det också ut huden väldigt mycket. (om du har tips på några produkter eller så, kan du gärna tipsa!) Kram och tack för en grym blogg, gillar dig så mycket!!

  • Japp skriver:

    Oj vad fin den ser ut! Torrisar emellan, hur upplevde du den på torr hud? Jag kan inte använda för matta foundations för då blir jag som en kaka i hela ansiktet 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *