Närproducerade Hårprodukter ”Crush”

Innehåller adlink

Värmeskyddet, oljan och primern.


För någon vecka sedan gästade jag ”Hårpodden” och det avsnittet släpps nog närsom, men då fick jag frågan om jag fick välja närproducerade produkter eller inte. Och mitt svar var att jag väljer den produkt som är bäst, så står det mellan två hårprodukter så kommer jag alltid välja den som är bäst istället för närproducerat.

Men jag fick med mig dessa tre produkter som jag nu testat ett tag och det känns så himla roligt att jag nu kan tipsa om tre grymma produkter som är närproducerade och jäkligt bra!

Grazette of Sweden är ett svenskt företag med egen forskning, utveckling och tillverkning. Produktutvecklingen sker med experter inom branschen och märket står för stora delar av den totala försäljningen på svenska frisörmarknaden idag och företaget är invalt i den internationella och prestigefulla organisationen Intercoiffure. Märket fokuserar otroligt mycket på miljön samt säljer kvalitativa produkter till humana priser.

Crush In Fashion Stylist är en stylingprodukt med högt värmeskydd om man vill föna, locka eller skapa massa volym till håret och produkten ger även en väldigt fin glans!
Crush In Fashion Fluid är en återfuktande olja som jag själv använder i längderna varje kväll innan jag ska lägga mig för att håret ska bli mjukt och återfuktat. Även den har värme- samt färgskyddande egenskaper och doftar helt magiskt!
Wonder Crush Primer Serum är då ett serum som preppar håret inför styling. Håret blir väldigt slätt och mjukt och skyddar mot slitage.

Så alla dessa produkter ser ju till att skydda håret och ge en fin finish och det känns lite som att dessa tre går hand i hand så jag själv använder alla tre när jag ska styla mitt hår. 😉

Doften på alla tre är helt underbara, jag tycker verkligen att man känner skillnad direkt när man använder dom men även efter, så när jag vaknar på morgnarna är mitt hår väldigt mjukt och följsamt och när jag stylar det med värmeverktyg så känns inte håret sådär sprött efteråt och heller inte tungt utan det blir en fin och bra finish.

Pris: Kostar mellan 150-250kr/st
>>Mer info här<<

3 reaktioner på “Närproducerade Hårprodukter ”Crush””

  • anonym skriver:

    Så besviken om han inte visat dej respekt. Du gör verkligen rätt som bryter upp. Finns i framtiden massa mogna män. Kram.

    • M skriver:

      Krävs väl respekt från båda håll eller hur ? Att hänga ut M är inte okej för att få sympatier. Är säker på att det finns saker om Annica också. Skillnaden är bara att M inte skriver det till allmän beskådan. Hon har hängt ut honom ett antal gånger och detta är säkert inte sista heller. Allt för att få sympati. Vi är alla olika och hanterar problem olika. M har sagt flera gånger att han har svårt med känslor och prat PM dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *