När man stöter på ett ragg i Palma

Sitter på AGs och firar denna böna på bilden ovanför som fyller år idag. Har ni inte grattat henne så gå in på Pischas blogg nu nu nu! 💕

Annars idag har jag hunnit träna, jag körde ett hårt axelpass men har någon nerv som är klämd i min högra axel. Så det var svårt att köra lättare vikter och fler reps så jag gick över från fria vikter till tyngre på maskiner. Avslutade med lite mage innan jag åkte hem och gjorde en god sallad till lunch.

Ey! Här kommer bilder från Palma. Vilket härligt ställe. Vi bodde ju ca en timma ifrån så vid lunch åkte vi dit för att träna ett crossfitpass sedan efter det åkte vi in till stan för shopping och middag. När jag och Pischa letar matställen kollar vi alltid bilder på Instagram, ser maten fin och färgglad ut så går vi dit och testar. Så ni som har restauranger kom ihåg att lägga upp fina bilder på er mat för det är säkert fler som tänker som oss. Så det slutade med att vi gick till Simple smart food och åt goda sallader, smoothie bowla och bananbröd.

Efter maten när vi skulle shoppa så händer det som inte får hända, jag springer på ett gammalt ragg. Det här var ett sådant ragg man inte ville springa på igen för det slutade med att jag skickade iväg honom i en taxi halvt svimfärdig, no more words needed. 🙈 Så jag kastade mig bakom Pischa och gömde mig hela vägen till Bershka. Tror han såg mig dock men jag försöker intala mig själv att han inte gjorde det. 😅

Nu ska vi käka middag och efter det så ska jag fira hockeykillarnas VM-guld. Hade helt missat att det var hockey-VM men fick massor av sms imorse där jag blev inbjuden till efterfesten. Hockeykillar, jag är singel, älskar att festa, jag kommer gärna! 🙌🏻

3 reaktioner på “När man stöter på ett ragg i Palma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.