När jag mår som bäst!

Igår var ju tanken att jag skulle jobba på som vanligt men eftersom det blev så varmt och jag kände att Stitch behövde få komma iväg och svalka sig riktigt så åkte vi då till Ellen och Niclas lantställe. När vi är där mår jag så bra för Stitch har det så roligt, får springa runt fritt och sticka på upptäcktsfärd. Det är nära till sjön, härlig natur, hon får vara en liten vilde. Sedan blir jag och Xenia alltid satt i arbete, och jag älskar det. Det är så kul att få hjälpa till att bygga, måla och dona fast hos andra. Jag skulle inte klara av att ha ett sådant projekt själv för det hade bara stressat mig om jag inte hann några dagar men att få komma dit, hjälpa till det som vi kan och få umgås med vännerna det är det bästa jag vet.

Jag sa det att det fanns verkligen ingen annanstans jag skulle vilja vara än just där. Om jag skulle fått erbjudande att åka på världens lyxresa till typ Maldiverna där jag skulle bli behandlad som en prinsessa skulle jag aldrig byta ut det för det här är något jag uppskattar och värdesätter mer. Jag blir bara stressad av sådana typer av resor, eller typ event eller vad det nu kan vara för det blir sådan jäkla press på att man hela tiden ska vara alert, aktiv och med. Att vara på landet och pilla på medan min hund mår hur bra som helst och jag får vara omgiven av mina vänner det är vad jag värdesätter högt och gärna prioriterar så ofta jag kan!

Så igår byggde vi lite på altanen, målade dörrar, badade, åt middag, bakade bullar och spelade spel till efter midnatt under bar stjärnhimmel. Alltså kom igen, hur underbart låter inte det?! 😀 Idag tänkte jag och Xenia åka tillbaka för att hjälpa till att sätta trall så altanen blir klar men jag fick precis ett samtal från min bilverkstad och dom frågade om jag ville lämna in bilen idag på service istället för imorgon. Så jag tänkte åka in med den då jag ändå får lånebil och hämta den igen imorgon. 🙂 Sedan efter det så tänkte jag att Xenia får ta med Stitch i bilen till lantstället och så tar jag och springer dit. Det är ca 5km vilket är en perfekt sträcka för mig och sedan rakt ner i sjön. Låter som en grym plan! 😀

5 reaktioner på “När jag mår som bäst!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.