Myskväll och ryggpass

Sitter och myser nu i soffan i fuktmask och med min lilla skrutt, jag är så glad över att jag har henne för hon tillför så mycket i mitt liv. Hon är så förbaskat rolig, crazy och mysig på samma gång. Varje gång jag kommer hem så möts jag alltid av en glad liten tjej så det går liksom inte att komma hem utan att få ett stort leende på läpparna.

Jag hann bränna av ett ryggpass idag, min PT var sjuk så jag gick iväg själv och gjorde detta:

Omvända tabata
8×4 höga rodd
8×4 omvända flyes
10×4 latsdrag utåt från sidorna i cablecross
10×4 vanliga latsdrag
10×4 ryggresningar med 10kg
Avslutade med 10min cykling för att få bort slagg i kroppen

Sedan smet jag förbi Ica Maxi och köpte hem lite Add Ice som är en proteinglass som jag ska mumsa på framför SATC nu ikväll.

Imorgon får vi hoppas att Kalle är frisk så vi kan köra ett PT-pass sedan ska jag packa eftersom jag drar till Estland över helgen. Då kommer Marcelo få hänga lite med Stitch och det vet jag att dom kommer tycka om. 🙂

Ha en fin kväll allesammans så hörs vi imorgon! 🙂

2 reaktioner på “Myskväll och ryggpass”

 • Lisa skriver:

  Hej Annica.
  Skulle inte du kunna ge tips på dina bästa ansiktsbehandlingar om man vill investera i sig själv?
  Gärna något som jämnar ut ens hudton och tar bort ojämnheter och röda ärr från finnar.
  Är framförallt mer nyfiken på behandlingen med nålstick i hela ansiktet.

  Kram på dig 🙂

  • Annica Englund skriver:

   Kemisk peeling är grym, man får fin lyster och beroende på vad man vill ha för resultat så anpassas den mycket.
   Dermapen är också bra så kolla upp båda 🙂

   Kramar på dig med Lisa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.