Myskväll med grabbarna

Innehåller adlink

Halloj!
Jag sitter hemma…med min PAPPA. Ja min pappa kom till mig ikväll då han hade lite ärenden i Stockholm, så himla kul att han är hos mig även fast det bara är till imorgon förmiddag. Så jag avbokade allt imorgon för att kunna umgås så mycket som möjligt med honom!

Daniel ringde mig idag på eftermiddagen, han hade spelat in lite Postkod och landade på Bromma tidigare än planerat så jag åkte och mötte upp honom och Pierre så körde vi en middag på Daily´s Cafe & Bistro på Sankt Eriksgatan 80. Daniel har pratat så gott om deras sallader så vi åkte dit, tog varsin sallad och delade på en omelett och bara hängde. Det var så mysigt ställe och ja, salladerna var så himla goda. Dom var så matiga och inte alls så mycket blad som det ofta är i sallader. Är jag på jakt efter en god sallad kommer jag definitivt åka tillbaka hit, såklart med härligt sällskap. Och det bästa av allt var ju att man får ta med sig hunden hit, älskar sådana ställen! 😀

Nu ska jag se till att pappa får mat i magen sedan får vi se om vi kollar på någon rolig film. Ha en mysig kväll!

Tröja-Klick!

3 reaktioner på “Myskväll med grabbarna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.