Mot La Valle Village

Vi har hoppat på tunnelbanan mot designeroutleten istället. En Uber hade kostat nästan lika mycket som en billigare designerväska… okej kanske inte så mycket men vi tog tuben plus att då slipper vi sitta fast i trafiken.

Vi har haft en sådan mysig förmiddag, fikat utomhus då sol blev till regn som sedan blev sol igen. Chillat lite på rummet för att jobba och nu är vi på språng igen. Dom ska ha alla möjliga märken på denna outlet så jag hoppas att jag hittar något roligt. Jag är taggad på Gucci för jag verkligen är en Guccitjej så vi får hålla tummarna att jag fyndar något. 😉

3 reaktioner på “Mot La Valle Village”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.