Mot Halmstad med Depend

God morgon!
Jag sitter med Beatrice på Bromma flygplats och inväntar vår boarding för idag åker vi till Halmstad. Det är nämligen så att jag kommer att göra en egen nagellackskollektion tillsammans med Depend! Hur fett? Jag kommer alltså att få göra egna färger som verkligen representerar mig och det som jag tycker är snyggt och förhoppningsvis kommer ni också att göra det! Har ni förresten några önskningar på färger? Eller vad tror ni att jag kommer att ta fram? 😀

Jag har jobbat med Depend i snart 7år tror jag, fick ju utbildningar etc på skönhetssalongen jag jobbade på i Östersund. Det som jag älskar är att det är lacker som alla har råd med, jag är övertygad om att alla som bär nagellack har ett Dependlack liggandes hemma. 😉

Jag är så taggad på den här dagen, inte bara för att få ta fram mina egna nyanser utan också för att få spendera dagen med underbara Beatrice! 😀

5 reaktioner på “Mot Halmstad med Depend”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.